Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Napredna lepota

ARTISTRY

Michelle DʼAllaird o kljubovanju staranju z izdelki ARTISTRY YOUTH XTEND.

Preobrazba ... skok v napredno lepoto ... to je ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM! Tehnologija, sestavine in klinični rezultati so dovolj zgovorni sami po sebi: že po enem tednu uporabe so opazni odlični učinki izdelkov. Kaj več sploh lahko povem? Oh, kar precej. Sedaj gotovo že veste, da mi zlahka ne zmanjka besed, ko gre za novo kolekcijo ARTISTRY YOUTH XTEND, pa kar ne morem povedati dovolj!

Čas za reprogramiranje

Kolekcija izdelkov za nego kože proti staranju je zasnovana tako, da reprogramira kožo in podaljša življenjsko dobo mladostnih kožnih celic, hkrati pa popravlja obstoječo škodo. Neverjeten napredek v negi kože proti staranju. Čeprav daje ta obsežna kolekcija vidne rezultate na vsakem koraku postopka nege kože, je kolekcija ARTISTRY YOUTH XTEND edinstvena tudi zato, ker vsebuje sistem za nego kože in »ključni« izdelek – dve komponenti, ki sami po sebi zagotavljata klinično merljive rezultate!

Ključni izdelek za vašo kožo

Najprej si poglejmo ključni izdelek: ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum. Pravimo, da je ključni, ker izstopa po svojih vrhunskih lastnostih v boju proti staranju. Optimalne rezultate vedno najbolje dosežete z uporabo celotnega sistema za nego kože, ampak ta zmogljivi koncentrat je tako poln sestavine LifeSirt, da boste opazne rezultate v boju proti staranju dosegli celo, če ga uporabljate kot dodatni izdelek kateremukoli obstoječem postopku nege kože. ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum ima najvišjo koncentracijo mladostne sestavine, ki proizvaja proteine, da tako kar najbolj zmanjša drobne gubice in gube ter pomaga ohranjati mladostno kožo.

Bistven sistem

Tu pa je tudi ARTISTRY YOUTH XTEND sistem za nego kože: mini izbor izdelkov, ki skupaj ustvarijo neverjetne klinične rezultate, dosežene pri testiranju izdelkov ARTISTRY YOUTH XTEND. V sistem izdelkov za nego kože so vključeni koncentrirani serum (jasno!), obogatitvena vlažilna krema za predel okrog oči in obogatitvena nočna krema za obraz – kot dodatek pa še zaščitna krema za dnevno nego kože, ki varuje mladostne, popravljene kožne celice pred poškodbami zaradi UV žarkov in prostih radikalov. Cilji izdelkov, ki sestavljajo ARTISTRY YOUTH XTEND sistem za nego kože so:

  1. Izredno koncentrirana nego proti gubicam in gubam – koncentrirani serum.

  2. Prehranjevanje kože in podpora zdravemu obnavljanju celic – obogatitvena nočna krema za obraz.

  3. Ciljna nega najnežnejših območjih obraza, ki kažejo znake staranja pred vsemi drugimi – obogatitvena vlažilna krema za predel okrog oči ...

  4. ... za povrhu pa še zaščita proti soncu in antioksidantom – zaščitna krema za čez dan!


Z izdelkii neverjetne kolekcije ARTISTRY YOUTH XTEND se preprosto ne morete zmotiti. Najboljše v boju proti staranju – in najbolj učinkovito!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem