Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Videz za bleščečo prihodnost

ARTISTRY

Nova časovno omejena ARTISTRY barvna kolekcija - jesen 2013.

Pri blagovni znamki ARTISTRYTM smo razvili linijo dekorativne kozmetike, ki vas popelje v drugo dimenzijo! ARTISTRY BARVNA KOLEKCIJA GALAXY omogoča, da ustvarite dramatičen, sijoč videz, skladno z modnimi trendi ličenja v tem letnem času.

BARVNA KOLEKCIJA GALAXY, ki vsebuje ličila za oči, lica in ustnice, je mojstrovina v časovno omejeni izdaji, ki jo predstavljamo v okviru blagovne znamke ARTISTRY. Dobro začrtane oči, osvetljen obraz in sijoče ustnice živih barv - tako lahko v jesenski/zimski preobrazbi 2013 modno, a prefinjeno poudarite svoje poteze.

Izdelki, primerni za zvezde

ARTISTRY paleta senčil za oči Galaxy omogoča, da z bež osvetljevalcem na zanimiv način občrtate in osvetlite predel obrvi ali vek, nato pa jim dodate dramatičen učinek z bogatimi rjavimi in vijoličnimi senčili. Črn očrtovalec za oči ima podoben svilnat končni videz: deluje mehko in hkrati izrazito, tako da resnično dopolnjuje videz oči, zlasti če želite ustvariti zadimljen učinek. Preizkusite in ustvarite svojemu razpoloženju primeren videz oči ali pa klasičen zadimljen videz.

Dodajte svojemu videzu še laskav dotik sijaja v rožnatih ter bež odtenkih s pomočjo ARTISTRY sijočega pudra v kamnu Aurora. Uporabite ga, če želite bolj poudariti ličnice, podobno kot z uporabo rdečila za lica, ali pa če želite vdihniti čudovit sijaj vaši polti nasploh.

Naj bodo vaše ustnice senzacija z čudovitim ARTISTRY dvojnim sijajnim leščilom za ustnice. Na voljo sta dva odtenka: Red Hot je svetel in goreč, Ultraviolet pa je bolj intenziven. Obe leščili imata na drugi strani prosojen odtenek rožnate z nadihom zlate. Oba tona vsakega leščila lahko uporabite ločeno, za srednje močno prekrivanje, ali pa ju zmešate in s tem ustvarite več globine, dramatičnega poudarka ali razkošnega sijaja in tako izrazito poudarite svoje ustnice.

Darila iz druge galaksije!

Ta kolekcija je izvrstno darilo za ženske v vašem življenju, ki cenijo posebno kozmetiko – nekaj izrednega, česar ne dobite kar v vsaki drogeriji. Privoščite svojim prijateljicam, sestram ali kolegicam kozmično kozmetično doživetje z ARTISTRY BARVNO KOLEKCIJO GALAXY!

Ustvarite videz STARLIGHT

  1. (Zgoraj levo) Iz palete senčil za oči Galaxy (odtenki so oštevilčeni v smeri urinega kazalca od zgoraj levo na paleti) nanesite kot podlago odtenek 1 na celotno veko, od trepalnic do obrvi.

  2. Nanesite čez veko odtenek 2 za zadimljen videz.

  3. Zabrišite odtenek 4 v bližini trepalnic ter tako ustvarite temnejši videz in globino ob korenu trepalnic.

  4. Za zaključek nanesite na zgornje in spodnje trepalnice ARTISTRY SIGNATURE EYESTM maskaro za podaljšane in poudarjene trepalnice.

  5. Zmešajte oba odtenka sijočega pudra v kamnu Aurora in mešanico nanesite na vrh ličnic ter s čopičem potegnite proti sencam, če želite še več strukture pa proti sredini ušesa.

  6. Na ustnice nanesite odtenek Red Hot dvojnega sijajnega leščila za ustnice. Popivnajte z robčkom in nanesite znova.


Druga možnost (zgoraj desno) je, da za ustnice uporabite rožnat odtenek z nadihom zlate.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem