Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Čudovito močni, skupaj

ARTISTRY

Združite moč odličnih izdelkov proti staranju blagovne znamke ARTISTRY, da boste dosegli zaokrožen postopek nege kože.

Na področju nege kože je boj proti staranju že mnogo let vroča tema. Čeprav izdelki blagovne znamke ARTISTRYTM že od nekdaj nudijo osupljive rezultate za kljubovanje staranju, je danes izbor izdelkov te blagovne znamke več kot napreden. Če pomislite na koristi, ki jih vsaka kolekcija ARTISTRY nudi koži, in na klinične podatke, ki podpirajo vidne rezultate, boste morali pritrditi, da je to vrhunska blagovna znamka. Če pomislite še, kako različne kolekcije delujejo skupaj ... res neverjetno!

Izven začrtanih meja

Pogosto pravim, da se moramo naučiti razmišljati izven začrtanih meja, če hočemo videti, kaj je tik pred nami. Začnimo z najnovejšo kolekcijo blagovne znamke ARTISTRY, s kolekcijo ARTISTRY YOUTH XTENDTM - vrhunsko kolekcijo za nego kože proti staranju. Ta popolni vsakodnevni režim za nego kože čisti, tonira, neguje in vlaži tako obraz kot tudi območje okrog oči. Njegova formula reprogramira, popravlja in ščiti, toda bistveno je »reprogramiranje«. Izdelki kolekcije ARTISTRY YOUTH XTEND reprogramirajo in podaljšajo življenjsko dobo kožnih celic, s tem pa zagotovijo kožo mladostnejšega videza.
Namen kolekcije ARTISTRY YOUTH XTEND: reprogramiranje – podaljšanje življenjske dobe kože.

Raznoliko in napredno

Potem so tu še izdelki napredne kolekcije ARTISTRY Intensive Skincare. Kolekcija izdelkov, ki smo jih oblikovali in načrtovali na podlagi klinične nege izvedene v dermatološki ordinaciji ali pri kožnem terapevtu, vam zagotavlja rezultate varno, učinkovito in po ugodni ceni kar doma. Izdelki kolekcije Intensive Skincare niso za vsakodnevno uporabo. Posvečajo se točno določenim težavam s kožo. To so napredni negovalni izdelki, ki se jih uporablja posamično, ponoči in le omejen čas. Obnovitveni piling za obraz odstrani odmrle kožne celice povrhnjice, površino kože pa naredi gladko in enakomerno. Serum za učvrstitev kože in nego proti gubam poveča nastajanje kolagena ter zmanjša vidnost drobnih gubic in gub. Intenzivni serum za obnavljanje kože popravlja znamenja obstoječih poškodb ter pomaga v boju proti sedmim glavnim sovražnikom kože. Ali ste opazili - nobeden od teh izdelkov se ne posveča istim težavam s kožo.

Kolekcija ARTISTRY Intensive Skincare: nudi iste prednosti in je enako učinkovita kot profesionalni tretmaji, vendar pa jo lahko uporabljate v udobju vašega lastnega doma.

Bogastvo energije

Končno je tu še kolekcija ARTISTRY Creme LuXury. Ta vrhunska kolekcija za nego kože je drugačna od vseh ostalih izdelkov za nego kože na trgu! Kolekcija ARTISTRY Creme LuXury poveča celično energijo kožnih celic, tako pa spodbuja kožo, da se obnaša, kot da je 15 let mlajša. Rezultat je koža bolj mladostnega videza.


Kolekcija ARTISTRY Creme LuXury: vliva energijo – koža je videti, kot da bi bila 15 let mlajša.

Sta si vsaj dva namena enaka? Absolutno ne! Vendar se vsi izdelki odlično dopolnjujejo. S kombinacijo kolekcij smo pri blagovni znamki ARTISTRY ustvarili najnaprednejši program za nego kože proti staranju, ki daje vidne, osupljive rezultate.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem