Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Ustnice v središču pozornosti

ARTISTRY

Izrazite ustnice so to zimo najbolj privlačen trend ličenja. Ustvarite videz z ARTISTRY.

To sezono smo prenovili klasičen drzni videz ustnic, ki se sedaj pojavljajo v različnih odtenkih, z različno stopnjo prosojnosti, teksturo in sijajem.
V zadnjih modnih tednih so bile po vsem svetu ustnice očitno v ospredju, umetniki ličenja so namreč dali klasičnemu videzu rdečih ustnic novo interpretacijo.

Bogata rdeča trgatev

Pomislite na vino, slive in jagodičje: okusne, sočne, temno rdeče barve so vsepovsod na jesensko-zimski modni sceni. Te temne ustnice so pogosto obarvane s temnejšo barvo v sredini, ki nežno prehaja v svetlejše odtenke ob robu ustnic, ali pa z močnim temnim robom, ki v sredini ustnic prehaja v rožnato. Učinek spominja na ustnice, obarvane od jagodičevja po okusni poznopoletni pojedini.


Za dosego tega videza poskusite ARTISTRY™ kremasto mazilo za ustnice Amuse (topla vinsko rdeča, št. izdelka: 109466) in Ripe (dramatična barva temne jagode, št. izdelka: 109485).

Rdeča sreča teksturo

Rdeče ustnice manekenk, ki so se sprehajale po modni pisti, so se ponašale s še eno izrazito lastnostjo: teksturo. Najbolj priljubljen je bil matiran zaključek, ki še poudarja učinek barve. Daje bolj plosk in blag videz, hkrati pa učinkuje nekoliko zadržano prefinjeno. Za dosego kremasto, neprosojno rdečih ustnic poskusite ARTISTRY kremasto mazilo za ustnice Stunning (topla rdeča, št. izdelka: 109495) ali Rouge (čudovita malinasto rdeča, št. izdelka: 109486).
Na drugem koncu teksturnega spektra so bile na različnih pistah opazne tudi rdeče barve z vlažnim sijajem, ki klasičnemu videzu rdečih ustnic daje občutek moderne zabave za posebne priložnosti. Za sijajno dnevno različico tega videza poskusite ARTISTRY sijajno mazilo za ustnice ZF 15 Gorgeous (drzen, oranžno rdeč odtenek, št. izdelka: 109515).

Drzne rjave barve

Rdeča ni vaša barva? To sezono je dovolj prostora tudi za bolj naraven videz, saj rjavi odtenki obrazom dodajajo toplino. Poskusite nežno barvo z bež osnovo za podnevi, zvečer pa jo zamenjajte z bogatim rjavim odtenkom.
Za dnevni videz nanesite na ustnice ARTISTRY sijajno mazilo za ustnice ZF 15 Gleam (bleda barva šampanjca, št. izdelka: 109506) in po zaslugi njegove teksture ustvarite precej sijajen učinek. Če vam je bolj všeč kremast in barvit videz, poskusite ARTISTRY kremasto mazilo za ustnice Flatter (naraven bež odtenek, št. izdelka: 109475) ali pa ljubki rožnat odtenek Delicate (št. izdelka: 109474).
Bolj zadržan, posloven dnevni videz boste dosegli z lepimi nevtralnimi odtenki, ki jih lahko najdete v izboru ARTISTRY kremastih mazil za ustnice. Poskusite bodisi idealen prosojen odtenek Sophisticated (št. izdelka: 109489) ali pa Subtle, za profesionalno uglajen videz (št. izdelka: 109491).
Za večerni videz preizkusite globljo, bolj bogato rjavo barvo - ARTISTRY kremasto mazilo za ustnice Glint v naravnem globoko rjavem odteneku (št. izdelka: 109477) ali pa ARTISTRY sijajno mazilo za ustnice ZF 15 Madeira (podoben odtenek z bolj prosojno, sijajno teksturo, št. izdelka: 109508).

Za več informacij o vseh razpoložljivih odtenkih obiščite središče blagovne znamke ARTISTRY dekorativne kozmetike .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem