Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Moč kombinacije

ARTISTRY

Naučite se združevati različne linije za nego kože blagovne znamke ARTISTRY in se tako posvetite vsaki potrebi vaše kože.

Pogosto nas lahko zbega, če preidemo z ene linije na drugo ali vključujemo izdelke v obstoječi program za nego kože. Linija je najbolj učinkovita, če uporabljate njen celotni izbor izdelkov za nego kože, saj so narejeni tako, da delujejo skupaj. Toda pogosto je smiselno vključiti dodatne izdelke.

Igrajte se s kombinacijami in dosegajte odlične rezultate!

Za vsak tip ali stanje kože je treba slediti le nekaj preprostim napotkom. Prvič: izdelke za nego, kot so ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM koncentrirani serum, ARTISTRY vitamin C in divji jam, ARTISTRY Intensive Skincare intenzivni serum za obnavljanje kože ter serum za učvrstitev kože in nego proti gubam lahko uporabite pred POLJUBNIM dnevnim ali nočnim vlažilnim sredstvom, pa boste dosegli neverjetne rezultate. Ker se izdelki za nego posvečajo točno določenim težavam s kožo, jih lahko vključite v ARTISTRY program za nego kože ... pravzaprav v poljubni program za nego kože.
Krema za nego kože okrog oči je še en izdelek, ki ga lahko z lahkoto vključite v poljuben program za nego kože. Koža okrog oči se razlikuje od druge kože na obrazu. Kreme za okrog oči so posebej oblikovane za to občutljivo kožo. To je idealen »izdelek za nakup le enega izdelka« za nove uporabnice izdelkov blagovne znamke ARTISTRY oziroma ko novo linijo izdelkov vključujete v že obstoječ program za nego.


Čistilna sredstva in tonike iz iste linije vedno uporabljajte skupaj, saj so posebej oblikovani tako, da se dopolnjujejo, in pogosto krepijo tudi učinek dnevnih in nočnih vlažilnih sredstev.
Naj vam zaupam še nekaj nasvetov o uporabi ARTISTRY linij za nego kože, ko gre za točno določene težave s kožo. Upoštevajte, da je možnosti neskončno in se vedno razlikujejo, saj ima vsakdo povsem edinstven tip kože oziroma želje v zvezi z njo.

Mlada suha koža

ARTISTRY YOUTH XTEND bogata čistilna pena in losjon za mehko kožo (tonik) ALI ARTISTRY essentials vlažilno čistilno sredstvo in vlažilni tonik
Ena do dve kapljici ARTISTRY essentials vlažilnega sredstva plus
ARTISTRY YOUTH XTEND zaščitna krema/obogatitvena nočna krema za obraz
*ARTISTRY essentials hranilna krema za kožo okrog oči

Zrela suha koža

ARTISTRY YOUTH XTEND bogata čistilna pena in losjon za mehko kožo (tonik)
Ena do dve kapljici ARTISTRY essentials vlažilnega sredstva plus
ARTISTRY YOUTH XTEND zaščitna krema
Ponoči: ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum, ki mu sledi ARTISTRY Creme Luxury
*ARTISTRY Creme LuXury Eye za nego kože okrog oči

Mastna/mešana koža z odpravljanjem znakov staranja

ARTISTRY essentials gel za čiščenje normalne do mastne kože in tonik za normalno do mastno kožo
ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum
ARTISTRY essentials losjon za normalno do mastno kožo ZF 15
Ponoči: ARTISTRY essentials izpopolnjeno vlažilno sredstvo za obnavljanje kože, ki mu sledi ARTISTRY YOUTH XTEND obogatitveni nočni losjon za obraz
*ARTISTRY YOUTH XTEND obogatitvena vlažilna krema za predel okrog oči

Neskončno priložnosti

Možnosti je res nešteto, ampak vseeno sledite preprostim pravilom: izdelke za nego kože in izdelke za nego kože okrog oči je preprosto menjavati, da ugodite posameznim potrebam kože. Lahko se celo odločite, da boste enega uporabljali podnevi, drugega pa ponoči, tako da požanjete koristi obojih! Čistilno sredstvo in tonik naj vedno ostaneta skupaj. Dnevni in nočni izdelki za vlaženje so prav tako prilagodljivi glede na potrebe kože, najboljši učinek pa imajo, če uporabljate dva iz iste linije.


Dejstvo je, da z uporabo izdelkov blagovne znamke ARTISTRY, ne boste nikoli škodovali koži, ko izdelke različnih linij združujete. Morda ne boste dosegli največje učinkovitosti posamezne linije, toda prepričana sem, da če se obnese za VAŠO kožo, potem je to prava izbira!

*Neobvezni tretma.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem