Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vaša koža in ARTISTRY zagotavljata odlično nego in lepoto

ARTISTRY

Poglobite se v obilje znanja o koži in se seznanite z osupljivimi dejstvi o vašem telesu Michelle D'Allaird

Neverjetno je, da ljudje najmanj skrbimo prav za največji organ našega telesa - našo kožo. Mnoge med nami si prizadevamo za boljše zdravje, lepoto in mladostni videz, tako da telovadimo, se pravilno prehranjujemo in vsak dan uživamo vitamine ter minerale ... V posteljo pa se prepogosto odpravimo naličene ali pa si obraz umivamo le z milom.

Koža ima dve glavni plasti: usnjico in povrhnjico. Vsaka izmed njiju pa je razdeljena na več podplasti. Usnjica leži najgloblje in vsebuje dve plasti bistvenega vezivnega tkiva, ki skrbita, da je koža čvrsta in gibka, kolagen in elastin, ter krvne žile, ki prehranjujejo 1,5 do 2 kvadratna metra kože, kolikor je prekriva povprečno človeško telo.
Povrhnjica vsebuje pet ločenih plasti kože, ki delujejo ločeno in hkrati povezano. Prav te plasti najbolj nazorno kažejo na zdravje in stanje vaše kože. Znotraj teh plasti najdemo zaščitne kožne celice (t.i. Langerhanove celice), celice ki koži dajejo barvo (melanocite) ter plasti keratinastih kožnih celic (keratinociti), ki ščitijo in oblikujejo povrhnjico.
Obilo zanimivih dejstev bi lahko zapisala že samo o teh plasteh, vendar sem pri tem članku omejena s prostorom, zato naj navedem le osnovna.
Vsaka plast kože je rezultat delovanja plasti pod njo IN hkrati skrbi za plasti nad njo. To dejstvo jasno kaže, kako pomembni so izdelki ARTISTRY™ za nego kože ter kako nujna je vsakodnevna nega. Osnovna nega kože je bistvenega pomena za zdravje in vzdrževanje stanja vaše kože. Redno čiščenje, toniranje, vlaženje in zaščita so temelj mladostnejše kože. Domača nega in uporaba kakovostnih izdelkov za nego kože dokazano vplivata na kar 80 % dejavnikov stanja kože.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem