Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vse se vrti okoli oči

ARTISTRY

Kako skrbeti za kožo okrog oči.

Koža okrog oči je najbolj nežna koža na obrazu in tudi prva pokaže znake staranja. Na tem delu obraza je dvakrat več por, ki so tudi pol manjše. Poleg tega so kapilare pod kožo okrog oči izredno majhne in zelo blizu površine. Tako okrog oči pogosto lahko nastanejo temni kolobarji.

Starost, alergije, stres, utrujenost, prehrana, uživanje alkohola, velika poraba soli, izpostavljenost soncu in zamašen nos lahko vplivajo na slabo zdravje kože okrog oči. Zato je za to fino kožo treba začeti skrbeti čim prej, celo v najstniških letih.

Ker je koža okrog oči tako drugačna od preostale kože na obrazu, je bistvenega pomena, da uporabljamo izdelke, ki so posebej namenjeni negi nežnega območja okrog oči. Pomembne pa niso le sestavine, ključna je tudi formula in molekulska struktura izdelka, ki mora biti narejena posebej za to nežno kožo!

ARTISTRY™ ima rešitev za različne potrebe nege oči. ARTISTRY essentials hranilna krema za kožo okrog oči je popoln izdelek za tiste, ki se prvič lotijo tovrstne nege, ter za mlajše moške in ženske. Krema »hrani« območje okrog oči, ga ščiti, vlaži in zagotavlja, da je ta nežna koža v optimalnem stanju zdravja.

ARTISTRY TIME DEFIANCE™ krema za učvrstitev kože okrog oči je naslednja stopnja nege in skrbi za oči. Poveča komunikacijo med celicami, popravlja škodo in izboljša zdravje kože, pri čemer ublaži temne kolobarje, zabuhlost, drobne gubice in gube, hkrati pa cilja območje pod očmi, da bo čvrstejše in gladkejše.

Junija je ARTISTRY predstavil najbolj osupljivega izmed vseh izdelkov za oči: ARTISTRY Creme LuXury Eye! Ta fantastični izdelek za oči s kardiolipinom poskrbi za vse! Povečuje celično energijo celotnega očesnega območja. ARTISTRY Creme LuXury Eye poskrbi, da koža deluje kot 15 let mlajša, hkrati pa blaži drobne gubice, temne kolobarje in zabuhlost ter dviguje območje okrog oči!

Izberite torej svojo najljubšo kremo za okrog oči in jo uporabljajte … že sedaj!

Izdelek Znaki staranjaCiljno občinstvo Po eni uporabi Ključne sestavine
Creme LuXury EyeVsi, ki jih povzroča notranje in zunanje staranje Ženske, ki iščejo luksuzno, napredno in inovativno formulo proti staranjuObmočje oči je nežnejše, bolj gladko, jasnejše, navlaženo, osveženo, bolj čvrsto, videti je dvignjeno in mlajše.Patentirana tehnologija učinka na celice
TIME DEFIANCE krema za učvrstitev krože okrog očiUčvrstitev, drobne gubice, temni kolobarji, suhost, gube, zabuhlost Praktična uporabnica nege kože Brez Derma I, II in III

essentials hranilna krema za kožo okrog očiZabuhlost, temni kolobarjiOsnovna uporabnica nege kože, manj znakov staranja Brez NUTRILITE™ bioflavonoidi, nebinovke, laneno seme, sladki koren

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem