Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Kljubovanje staranju

ARTISTRY

Staranju se morda res ne moremo izogniti, ni pa treba, da svojo starost kažemo!

Moške in ženske staranje skrbi že od nekdaj. V zadnjih nekaj mesecih ste se poučili o delovanju kože ter o dejavnikih, ki vplivajo na proces staranja. Ta mesec vam bom povedala, kako upočasnite sam proces staranja!

Posebna formula

Ekskluzivna formula ARTISTRY™ Creme LuXury vsebuje kardiolipin ter špinačo, pridelano pri NUTRILITE™, ki poživljata vašo kožo. Kardiolipin je edinstven lipid, ki aktivira celice. Nudi jim več energije, tako da spet oživijo. Klinične študije kažejo, da poživljene kožne celice lahko delujejo tudi kot da so do 15 let mlajše!

Posebne prednosti

Če izdelke Creme LuXury začnete uporabljati že ZDAJ, boste izkoristili dve prednosti. Prvič, Creme LuXury upočasni proces staranja. Drugič, prej kot jo začnete uporabljati, prej začnete zaustavljati čas, da bo vaša koža videti mlajša. ARTISTRY je svoje izdelke, ki kljubujejo starosti, popelja še korak dlje: Creme LuXury Eye.

Posebna pozornost

Občutljiva koža okoli oči je povsem drugačna kot koža drugod na obrazu in je zato z njo potrebno ravnati povsem drugače. Creme LuXury Eye smo posebej razvili za nežno območje kože okrog oči. Vsebuje iste neverjetne sestavine, ki poživljajo celice, kot jih najdemo v Creme LuXury – kardiolipin ter izvleček špinačnih listov – poleg tega pa še vrsto drugih sestavin, ki privzdignejo kožo nad očmi in hkrati zmanjšajo vidnost podočnjakov ter zabuhlosti pod očmi. Ta ekskluzivni luksuzni izdelek za kožo na predelu okrog oči smo formulirali tako, da ustvarja kar najbolj mladostne, lepe oči, kar bi si jih ženska - ali moški - lahko želela!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem