Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

ARTISTRY predstavlja novo paleto osupljivih leščil za ustnice

ARTISTRY

Odenite svoje ustnice v ARTISTRY leščila za ustnice in dosezite vrhunec svoje lepote.

Vse dobro vemo, da na celostni vtis lepote vsake ženske bistveno vplivajo oblika, izgled in tekstura ustnic. Kadar uporabljamo leščilo za ustnice, bi lahko rekli, da so naše ustnice na prvi pogled zagotovo najprivlačnejši del telesa.

Posebna formula

Kakor pri ostalih izdelkih ARTISTRY™ tudi pri novih leščilih velja, da osupljivost palete novih ARTISTRY leščil za ustnice temelji na številnih znanstvenih dognanjih. Posebaj formulirani hialuronski mikrodelci in blažilne sestavine na osnovi olj jojobe in avokada, skupaj poskrbijo, da bodo ustnice polnejše, brez vidnih gubic. Dodatni delci v izdelku, ki odbijajo svetlobo, vaše ustnice posvetlijo in ustvarjajo tridimenzionalen učinek. S to nežno formulo bodo vaše ustnice lahke in naličene, brez neprijetnega lepljivega občutka.

Posebna formula

Privoščite si vsaj enega izmed odtenkov ARTISTRY leščil za ustnice, da boste strankam lažje prikazale posebne lastnosti in prednosti teh dolgoobstojnih in prestižnih izdelkov. Vaše stranke bodo uživale v prilagodljivem nanašalu, s katerim bleščilo nanesete natančno in preprosto, z eno samo potezo. V primeru, da boste kupile več barv, boste lahko razkazale tudi dodatne učinke, tako da nanesete leščilo na podlago rdečila za ustnice. V kolikor boste kupile vse barve ARTISTRY leščil za ustnice, se boste lahko ponašale z naborom barv, ki je zasnovan tako, da dopolnjuje številne modne videze in različna razpoloženja. Blažji, svetlejši odtenki so na primer primerni za svež, naraven videz, krepkejši, temnejši odtenki pa podajo pridih dramatičnosti vašemu ličenju.

ARTISTRY leščila za ustnice so predstavljena v novi ARTISTRY barvni kartici 2012. Več informacij vam je na voljo na Amwayevi spletni strani .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem