Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Dejavniki, ki vplivajo na kožo

ARTISTRY

Michelle D’Aillard pojasnjuje učinke zunanjih in notranjih dejavnikov na kožo.

Oh ta koža ... neverjetna koža. Do sedaj ste gotovo pridobili že obilo znanja o osnovnih plasteh in funkcijah kože. Te plasti skupaj tvorijo najbolj idealno delujočo, zdravo kožo, kar jo lahko imamo. Toda na naravne fiziološke reakcije in delovanje kože vpliva množica ne-le zunanjih, temveč tudi notranjih dejavnikov.


Najprej se posvetimo zunanjim dejavnikom. Zunanji dejavniki močno vplivajo na fiziološko delovanje in stanje kože. Ultravijolična svetloba, onesnaženje, kajenje, uporaba grobih in neprimernih izdelkov, menjava letnih časov, podnebni vplivi, potovanja in telesna vadba vsi vplivajo na to, kako blizu bo koža svojemu idealnemu stanju. Ti zunanji dejavniki pogosto ustvarjajo proste radikale in sprožijo zaščitne odzive kože, ki lahko vodijo do ekstremnih učinkov, na primer povečanja menjave celic, izsušitve, prekomerne tvorbe pigmenta, zamašitev por in nastajanja mozoljev. Včasih se je zunanjim dejavnikom preprosto izognete: tako da se ukvarjate s telesno vadbo, ne kadite, uporabljajte zaščitno sončno kremo, se izogibajte agresivnim izdelkom in se odločate samo kakovostno ter primerno nego kože. Nekaterim zunanjim dejavnikom pa se le ne moremo izogniti, na primer: spremembi letnih časov, podnebju, onesnaženju in vplivom stresa zaradi potovanj. V teh primerih je bistveno, da kožo zaščitimo ter preprečimo škodo, tako da uporabimo izdelke za nego, ki kožo vlažijo, vsebujejo antioksidante in vlažilna sredstva (sestavine, ki ohranjajo in vežejo vodo), podpirajo zdravo menjavo celic in so namenjeni prav popravljanju celičnih poškodb.


Na zdravje in stanje kože bistveno vplivajo tudi notranji dejavniki. Koža lahko postane bolj občutljiva med nosečnostjo ali hormonskimi spremembami, pride lahko do obilnega pojava mozoljev in nastajanja pigmenta. V rubriki »Ali vedeli« si lahko preberete več o preostalih dejavnikih, ki vplivajo na vašo kožo.
Tema dejavnikov, ki vplivajo na našo kožo je neizčrpna, najpomembnejše pa je, da si zapomnimo dvoje. Prvič, bolj zdravi kot ste na znotraj, bolj zdravi ste tudi na zunaj. In drugič, 80 % stanja kože je rezultat ustrezne domače nege. S pravimi izdelki, pravimi odločitvami in vztrajanjem pri vsakodnevni negi ter si zagotovite zdravo, mladostno in lepo kožo. Do tega cilja pa vas popelje ARTISTRY™ ... Obljubim.


Če želite izvedeti več o izdelkih ARTISTRY za nego kože, jih poiščite na Amwayevi spletni strani .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem