Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Računajmo na sonce

ARTISTRY

Sonce je darilo, vendar ne pozabite pred njim zaščititi svoje čudovite kože!

V zadnjih nekaj mesecih smo se pogovarjali o negi kože, njenem delovanju ter kateri dejavniki vplivajo na njeno staranje in kakšna je videti. Iz prejšnjih člankov se boste spomnili, da je zdrava lepota naše kože v precejšnji meri odvisna od tega, kako se odločamo: 90 % staranja kože je posledica zunanjih dejavnikov, na primer sonca, kajenja, onesnaženja, slabe prehrane in nepravilne nege kože, 80 % skrivnosti zdrave kože pa je pravilna nega.

Ta mesec se bomo pogovarjali o zaščitnem faktorju (ZF) ter o tem, kakšne koristi nudi v najdaljših sončnih dneh. Marsikdo si misli, da če ne preživi veliko časa na prostem, ne hodi na plažo in ne poležava na soncu, potem ni v resnici nujno uporabljati izdelkov z sredstev z ZF. Tako razmišljanje je skrajno zmotno. Že ko greste do avta, do avtobusne postaje, v trgovino ali ko greste po otroke v šolo, je to dovolj časa, da ste izpostavljeni hudim poletnim UV žarkom.

Čeprav želimo preživeti čim več časa na prostem, se marsikdo ne zaveda, koliko bolj smo poleti izpostavljeni soncu. Zunaj je toplo, svetlo, dan traja dlje in v poletnih mesecih načrtujemo veliko več aktivnosti na prostem kot pozimi. Zlahka se prepustimo zabavi in pozabimo, kako dolgo smo že zunaj ali kdaj smo se nazadnje namazali s sončno kremo, oziroma da je čas, da se znova namažemo. Če veliko časa preživite na prostem, morate nanesti izdelek za nego kože z ZF 30 vsaj 20 do 30 minut preden greste ven in nato znova vsakih nekaj ur, glede na to, kaj delate (npr. plavate).

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem