Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Strokovnjaki podpirajo ARTISTRY

ARTISTRY

Strokovnjaki so podprli začetek prodaje ARTISTRY Intensive Skincare seruma za učvrstitev kože in nego proti gubam.

Jeseni leta 2011 so po vsej Evropi potekale promocijske prireditve ob začetku prodaje najnovejšega izdelka, ki kljubuje starosti, blagovne znamke ARTISTRY™ Intensive Skincare: Seruma za učvrstitev kože in nego proti gubam. Sodelujoči NAP-i so imeli od strokovnjakov za blagovno znamko ter znanstvenikov iz Združenih držav Amerike osebno in prek videa priložnost izvedeti vse pomembne informacije. To je bil velik uspeh. Začetna prodaja ARTISTRY Intensive seruma za učvrstitev kože in nego proti gubam je presegla vsa pričakovanja.

London

3. septembra 2011 so se NAP-i zbrali v znani londonski trgovini na ekskluzivni prireditvi, da bi proslavili prihod ARTISTRY Intensive Skincare seruma za učvrstitev kože in nego proti gubam. Amway Europe je povabil Maggie Pepoy iz Ade v Michiganu, ki je Global Brand Manager za linije izdelkov blagovne znamke ARTISTRY: Intensive Skincare, LuXury in essentials. Dogodku je prisostvovala prek video povezave in na svojih rokah in obrazu prikazala, kje in kako se pravilno nanašajo izdelki.

Belgija, Nizozemska in Skandinavija

Mojstrica izobraževanja za zdravje kože, Michelle d’Allaird, je novembra 2011 pripotovala v Evropo, da bi na 9-dnevnem usposabljanju posredovala svoje strokovno znanje NAP-om. Michelle pravi: »Če stranke hočejo čudovito kožo, morajo začeti že zgodaj. Če jih skrbi staranje, to uporabite v svojo korist. Poudarite, kako s pravim režimom lahko vzdržujejo mladosten videz.«* NAP-i so imeli priložnost postavljati specifična vprašanja in se osebno posvetovati z Michelle. Eden od NAP-ov je komentiral: »Sedaj razumem, kako lahko uporabljam nove izdelke Intensive Skincare z obstoječimi izdelki za nego kože ARTISTRY TIME DEFIANCE™ in ARTISTRY essentials.”


* v Amagramu 5/2011, stran 19

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem