Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Schöttger Photography

Katera je vaša dišava?

Dišave

Pri izbiri prave dišave je treba upoštevati veliko stvari.

Kakšno osebnost imate? Kakšno dišavo bi običajno izbrali in zakaj? Svet parfumov se je v zadnjih desetletjih izjemno razširil, zaradi česar še težje najdete pravo dišavo za vas – tukaj smo, da vam pomagamo izbrati.

Ne ustavite se pri samo eni

Izbira pravega parfuma pa se ne rabi ustaviti pri enem samem prepoznavnem vonju. Na izbiro pravega parfuma vpliva ogromno dejavnikov:

  1. vaše osebne želje – včasih se lahko za nek vonj odločite že takoj, ko ga povonjate – ali pa vas že takoj odvrne! Tudi sami imamo svojo individualno kemijsko sestavo – celo enojajčna dvojčka imata vedno vsak svoj individualen vonj ! Vedno izberite vonj, ki vam je všeč, in ne tistega, ki vam ga priporoči nekdo drug.

  2. vaš značaj – ali ste družabni, zadržani, samozavestni, resni ali zabavni? Ali pa se vam zdi, da se vaša osebnost spreminja v različnih okoliščinah ali v različnih družbenih krogih? Če je tako, bi si vsekakor morali privoščiti več kot eno dišavo, da bi izrazili kameleona v vas!

  3. vaše počutje – če ste utrujeni, vam lahko dan poživi, če se odišavite s poživljajočo, osvežilno dišavo. Če ste živčni, vas lahko pomirijo vonji citrusov in cvetlični vonji Parfumske vodice za ženske ARTISTRY™ Flora Chic. Če potrebujete dvig samozavesti, lahko za to poskrbi čuten – ali celo skrivnosten vonj. Prava izbira v takšnem primeru bi bila Intense Parfumska vodica za ženske ANTICIPATE™.

  4. vtis, ki ga želite narediti: Ali želite, da bi ljudje opazili vašo privlačnost? Intenzivna dišava z odtenki, ki vzpodbudijo vašo strast, lahko naredi čudeže! Ali želite vstopiti v prostor s popolno eleganco? Parfum z mešanico cvetličnega vonja, nežnega vonja sadja in morskega vetra v Parfumski vodici za ženske ANCESTRY™ in Paris lahko poskrbi, da se boste počutili kot elegantna Parižanka.

  5. priložnosti, ki se jih udeležite – vsaka priložnost zahteva različno dišavo - za večerno gala prireditev potrebujete glamuroznost, za prvi zmenek potrebujete lahko ali romantično dišavo, za piknik z družino pa je najbolje izbrati svežo dišavo.

  6. letni čas – na vašo izbiro lahko vplivajo tudi letni časi. Močne dišave, ki jih obožujete pozimi, morda ne bodo primerne na vroč poletni dan - takrat je morda primernejša izbira sadni, citrusni ali cvetlični vonj.

Dišave blagovne znamke Amway ponujajo celoten spekter parfumskih in toaletnih vodic. Raznolika ponudba mešanih vonjav, ki vključujejo citrusne, cvetlične, lesene, močne, sadne in mošusne vonjave, pomeni, da obdstaja primerna dišava za vsakega, za vsako priložnost, za vsak trenutek dneva in leta. Upoštevajte vse odločilne dejavnike, zaradi katerih bo neka vonjava vaša najljubša, in si oglejte našo ponudbo - pomagajte svojim strankam, da bodo tudi oni našli svojo vonjavo.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem