Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Investirajte v srečen in zdrav nasmeh za prihodnost

Osebna nega

Dobre navade že v zgodnji mladosti pozitivno vplivajo na prihodnost. Pomagajte svojim otrokom, da bodo navdušeni nad čiščenjem zob!

Mar ni otrokov nasmeh ena najlepših, spontanih stvari na svetu? Vendar pa imajo na žalost danes številni otroci slabe zobe zaradi uživanja hrane, ki vsebuje preveč sladkorja, in tudi zaradi slabe ustne higiene.

Večina ljudi se strinja, da so starši odgovorni, da otrokom že od zgodnjih let pomagajo in jih naučijo, kako pravilno skrbeti za zobe. Navade, ki se jih bodo priučili že pri tej starosti, jim bodo koristile vso življenje.

Otroke želimo spodbuditi, da se bodo naučili pravilno ščetkati zobe – in edini način za to je, da čiščenje zob postane zabavno! Zato bomo to poletje znova začeli prodajati naše otroške zobne ščetke, hkrati pa bomo na novo predstavili tudi popolnoma novo otroško zobno pasto.

V idealnem primeru bi si otroci morali čistiti zobe dvakrat na dan, in sicer zjutraj in zvečer, z uporabo posebne zobne ščetke in za grahovo zrno zobne paste.

Zaščita in krepitev majhnih zob

Glister™ kids otroške zobne ščetke so zasnovane tako, da negujejo razvijajoče se dlesni in drobne zobe otrok, starejših od dveh let. Na voljo so v štirih čudovitih barvah – rumeni, rdeči, modri in zeleni. Njihovi podloženi držaji omogočajo enostavno držanje in so ravno pravi za drobne roke. Imajo zaobljeno glavo, mehke ščetine pa imajo obarvan vzorec, ki otroke uči, da bodo uporabili pravilno količino zobne paste.

Glister™ kids otroška zobna pasta ima odličen okus jagode! Njena posebna formula s fluoridom krepi in ščiti majhne zobe tako, da preprečuje nastanek luknjic in skrbi za sklenino, ki je pri otroških zobeh tanjša. Patentirana formula REMINACT™ pomaga pri tem, da se na sklenino znova nalagajo pomembni minerali, zaradi česar so zobje bolj odporni na gnilobo. Otroci bodo lahko enostavno odprli tudi tubico z enim samim zasukom pokrovčka. Hitro se bodo priučili rutine!


Žvečilni kalcij

Pri zgodnji starosti otrok je enako pomembno kot čiščenje zob tudi vnos kalcija. Ta mineral igra pomembno vlogo pri izgradnji trdnih in zdravih kosti ter tudi zob. Otroci običajno dobijo potreben kalcij iz zdrave prehrane, ki vključuje mleko in mlečne izdelke, listnato zelenjavo in ribe, vendar pa morda včasih potrebujejo še kaj več.

Tablete za žvečenje kalcij magnezij NUTRILITE™ zaradi svojega sadnega okusa predstavljajo enostaven način za zagotovitev, da otroci dobijo dovolj kalcija in magnezija. Primerne pa so tudi za odrasle. Izvedite več v našem novem priročniku za prehrano!

Sorodne vsebine

Nasmeh za vse življenje

Osebna nega

Več

Pokonci, zaspanci

Vitamini in prehranska dopolnila

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem