Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Trajen vtis

Osebna nega

Odkrijte kremo za roke in nohte, ki poskrbi, da so vaše roke lepe in negovane!

Pravijo, da z rokami naredite prvi vtis na neznance. Roke zgovorno pričajo o tem kdo ste in tudi koliko ste stari. Negovane roke zdravega videza so zato zelo pomembne, če želite narediti dober, trajen vtis na prijatelje, sorodnike in morebitne stranke.

Razvajajte svoje roke

Da bodo vaše roke lepo negovane, ne glede na letni čas ali na vašo starost, pri Amwayu z veseljem predstavljamo našo povsem novo HAND SERIES kremo za roke in nohte z arganovim oljem in vitaminom E. S to kremo boste poskrbeli za nežno kožo na hrbtni strani dlani, pa tudi za nohte. V trenutku bo navlažila suhe roke v vsakem vremenu. Pravijo, da je vlaženje eden od najpomembnejših dejavnikov, ki skrbijo, da koža ohranja mladostni videz.

Idealen dodatek

Nova HAND SERIES krema za roke in nohte je popolna za vsakogar, ki želi dobro skrbeti za roke. Krema je tudi posebej oblikovana tako, da s svojo priročno embalažo sama po sebi očara. Vsak komplet vsebuje tri tubice po 30 ml, ki jih je enostavno nositi s seboj. Tako je HAND SERIES vrhunski izdelek za osebno nego rok. Zelo je priročna saj jo lahko enostavno odložite v torbico in jo imate vedno pri roki, tudi ko ste na potovanju. Zgrabite priročno tubico in že ste pripravljeni!

Poleg tega je na vsako tubico pritrjen tudi lep obesek v obliki srca - da so praktične in hkrati elegantne.

Dve glavni sestavini

Nova formula ne vsebuje barvil. Ima dve glavni sestavini: arganovo olje in vitamin E.

  1. Arganovo olje – imenovano tudi tekoče zlato – je med najučinkovitejšimi olji. Ne odlikuje se le po izvrstni sposobnosti vlaženja, temveč kožo tudi hrani in ščiti.

  2. Vitamin E – znan antioksidant – pomaga kožo varovati pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

Naredite trajen vtis

Če ste hoteli rokam nameniti nekoliko več pozornosti, je vašega čakanja konec! Še danes kupite HAND SERIES kremo za roke in nohte, razvajajte svoje roke in ustvarite prvi vtis, ki bo trajal. Ne pozabite: to je idealno darilo za prihajajoči čas obdarovanja.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem