Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Predstavljamo novo kolekcijo izdelkov SATINIQUE

Osebna nega

Popolni lasje - z novo generacijo izdelkov za nego las SATINIQUE!

Vaši lasje še nikoli niso doživeli česa takšnega, kot je nova kolekcija izdelkov SATINIQUETM. Ko boste izkusili, kako krasen občutek je imeti zdrave, čudovite lase, in kako vam to dvigne samozavest, boste to: IZŽAREVALI. VZLJUBILI. DOŽIVELI. Sami odkrijte edinstvene prednosti za trženje izdelkov nove kolekcije.

Edinstven kompleks ENERJUVE

Znanost, ki je temelj nove linije SATINIQUE, ima tudi ime – ENERJUVETM. To je kompleks s pozitivnim nabojem krepčilnih lipidov, kreatina in gladilne sestavine 18-MEA, ki bo lasem povrnil energijo, jih poživil in obnovil njihovo naravno, zdravo stanje.

Kompleks ENERJUVE, ki ga najdete izključno pri podjetju Amway, učinkuje na vse tri plasti las: medullo (sredico lasu), ki daje vsakemu lasu posebej maso in krepkost; korteks, ki je nujen za vlago in pigment ter določa teksturo, barvo in debelino las; ter kutikulo (povrhnjico), ki je pomembna za sijaj, voljnost in obvladljivost las.Odlični rezultati že po enem nanosu: slika prej in potem


Ta pametni kompleks, ki ga vsebujejo izdelki SATINIQUE, sam prepozna težavna območja in lasem povrne zdravje, saj popravi negativni naboj, ki ga najde v poškodovanih in oslabljenih laseh. 18-MEA je naravna, izjemno ranljiva komponenta površine lasu, ki skrbi za zdrav sijaj. Z enim samim barvanjem lahko izgubimo kar 80 % 18-MEA, ki se ne more obnoviti naravno. ENERJUVE pomaga obnoviti 18-MEA, s čimer poskrbi za svilnate lase in omogoča enostavno česanje.

Edinstvena mešanica rastlin in hranil

Poživljajoče rastlinske in hranilne sestavine v izdelkih SATINIQUE smo skrbno izbrali tako, da izpolnjujejo točno določene potrebe las.

Vlažilni šampon za voljnejše laseŠampon za večji volumen lasŠampon za obnovo barvanih las2 v 1 šampon in regenerator
Težave z lasmi izguba sijaja, suhost, neukrotljivost.izguba volumna, krhkost, lasje brez leska.stres zaradi dejavnikov iz okolja, sonca, staranja in kemičnih postopkov.vsakodnevno umivanje, oblikovanje in onesnaženje.
ENERJUVE z oljem iz semen oreškov kukui/provitaminom B5oljem iz oreščkov makademije/sojinimi proteiniizvlečkom granatnega jabolka/izvlečkom grozdnih peškoljem iz borage/vitaminom E
Korist voljnost in vlaženjevolumenobnova in zaščita2 v 1

Dokazani laboratorijski rezultati

Še več: izdelki SATINIQUE dajejo dokazane, osupljive rezultate. Z uporabo vlažilnih izdelkov za voljnejše lase so lasje tudi do šestkrat bolj gladki.* Izdelki za obnovo barvanih las poskrbijo za do devetkrat močnejše lase** in ohranijo barvo dlje časa - kar do 45 pranj***.

Številne stranke pa bo v nakup najverjetneje najbolj prepričal vonj izdelkov. Posebej za novo kolekcijo izdelkov SATINIQUE smo namreč razvili tri značilne nove dišave – vonj vodnih cvetov, malin in vrtnic –, ki poskrbijo za popoln razcvet vaših čutov.


Več o novi kolekciji izdelkov SATINIQUE si preberite v najavni brošuri .Nova kolekcija izdelkov SATINIQUE. OBUDITE MOČ SVOJIH LAS.*Če uporabljate kot sistem izdelkov - vlažilni šampon za voljnejše lase, vlažilni regenerator za voljnejše lase, balzam za gladke lase.


** Če uporabljate kot sistem izdelkov - šampon za obnovo barvanih las, regenerator za obnovo barvanih las, obnovitveno masko za lase in razpršilo za dvojno zaščito las.


***Trditev za šampon za obnovo barvanih las.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem