Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Znanost o lepih laseh

Osebna nega

Z novimi izdelki SATINIQUE zlahka pričarate lepe lase.

Ljudje, ki si barvajo lase, se vedno znova soočajo z izzivom kako poskrbeti za lase zdravega in razkošnega videza. Razlog za to je, da je potrebno ob vsakem barvanju las dvigniti plast povrhnjice las, tako da lahko molekule barve prodrejo vanje, s čimer pa oslabimo in pogosto poškodujemo lasne korenine. Če ne uporabljamo primernih izdelkov za nego las, narejenih posebej za barvane lase, bodo lasje videti oslabljeni in se bodo lomili.

Živahna obnova

Amway predstavlja novo patentirano sestavino v SATINIQUE™ izdelkih za nego las, s katero bodo vaši lasje tako živahni kot je nova embalaža SATINIQUE: ENERJUVE™. ENERJUVE, ki ga najdete izključno v izdelkih SATINIQUE, je pozitivno nabit kompleks s krepčilnimi lipidi, utrjevalnim kreatinom in gladilno sestavino 18-MEA, ki deluje na vse tri plasti lasu in popravi negativni naboj v poškodovanih laseh. ENERJUVE je pameten kompleks, ki prepoznava poškodovane ali oslabljene lase, nato pa prodre globoko vanje. Veže se izključno na poškodovane predele in krepi šibke točke, lase pa popravlja in poživlja od znotraj navzven.

Šampon in regenerator za obnovo barvanih las pomagata popraviti povrhnjico lasu ter obnovita naravno obrambo lasu že po eni sami uporabi.

Moč in sijaj

Morda boste presenečeni, ko si boste prvikrat umili lase s SATINIQUE šamponom za obnovo barvanih las saj glave ne bo treba ovijati v kupe pene. Gre za to, da večina šamponov proizvaja vso to peno zaradi močnega sulfatnega detergenta, ki ga najdemo tudi v veliko izdelkih za nego doma. Sulfati oropajo lasno povrhnjico, lasje pa so posledično videti oslabeli, suhi in poškodovani. SATINIQUE šampon za obnovo barvanih las in regenerator za obnovo barvanih las vsebujeta nežno formulo brez sulfatov, ki lase umije in regenerira, hkrati pa jih tudi zaščiti, okrepi in popravi. Pri tem lasje ohranijo barvo in okrepijo sijaj. Edinstvena mešanica izvlečka granatnega jabolka in grozdnih pešk nahrani lase: granatno jabolko poživi oslabljene, suhe lase in jih zaščiti pred poškodbami iz okolja, izvleček grozdnih pešk pa zagotavlja antioksidante. Šampon in regenerator lase navlažita in popravita lasno povrhnjico ter ne izpereta barve. Z uporabo celotnega SATINIQUE sistema izdelkov za obnovo barvanih las bodo vaši lasje do devetkrat močnejši, barva pa se bo ohranila dlje časa, do 45 pranj.

Oživljajoče popravilo

Še en odličen izdelek nove kolekcije SATINIQUE je obnovitvena maska za lase, ki lase neguje s pomočjo vitamina E, izvlečka grozdnih pešk ter olja semen kukui. Lase zaščiti pred poškodbami iz okolja ter poskrbi za zdrav videz in vlažnost las. Samo z uporabo obnovitvene maske za lase so vaši lasje do šestkrat močnejši, v kombinaciji s SATINIQUE sistemom za obnovo barvanih las pa popravlja razcepljene konice, obnovi mehkobo in celo najhuje poškodovani lasje so po uporabi do devetkrat močnejši. To obogatitveno nego, ki uporablja moč kompleksa ENERJUVE, da popravi in globinsko obnovi lase pred oblikovanjem, priporočamo za vse tipe las, zlasti pa za obremenjene, poškodovane ali barvane lase. Kar poslovite se od razcepljenih konic in pozdravite mehke, svilnate lase, ki se jim je nemogoče upreti.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem