Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Nasmeh za vse življenje

Osebna nega

Dobra ustna higiena je preprosta: ščetkajte, nitkajte, splaknite.

Pri ustni higieni ne gre samo za lep nasmeh. Pomaga tudi proti nabiranju zobnih oblog, zobni gnilobi, obolenjem dlesni in slabemu zadahu. Skrbeti za zobe je enako pomembno kot skrbeti za druge dele telesa. Večina se nas zaveda, da zobe potrebujemo, da hrano odgriznemo ter jo prežvečimo v manjše koščke za lažjo prebavo. Ali ste vedeli, da več kliničnih študij kaže, da obstaja povezava med paradontozo (vnetjem dlesni) ter obolenji srca in ožilja?

Ščetkajte

Zobozdravniki priporočajo, da zobe ščetkate po dve do tri minute dvakrat na dan. Obvezna je zobna pasta s fluorom. Fluor pomaga pri ponovni dovajanju mineralov v zobe, da postanejo bolj odporni na gnilobo, ter preprečuje, da bi bakterije tvorile kislino, ki poškoduje sklenino. Ko ščetkate zobe z GLISTER™ pasto za zobe, ne pozabite tudi na druge površine v ustih, zlasti na jezik, ki je prekrit z bakterijami. Zobno ščetko morate zamenjati vsake 3-4 mesece, ko ščetine začenjajo izgubljati obliko.

Nitkajte

Vsaj enkrat na dan nego dopolnite z GLISTER zobno nitko. Nitkati je preprosto. Vzemite 20 cm dolg kos nitke, ovijte konca okoli kazalcev na obeh rokah, nato nežno podrgnite nitko ob strani vsakega zoba posebej, od dlesni navzven. Tako očistite tesne presledke med zobmi, ki jih ne doseže niti skrbno oblikovana GLISTER zobna ščetka. Ko šele začenjate nitkati zobe, bodo dlesni morda nekoliko krvavele, toda to se bo v nekaj dneh samo popravilo. V nasprotnem primeru obiščite zobozdravnika.

Splaknite

Nazadnje uporabite GLISTER koncentrirano vodico za usta. Ta pomaga odstraniti še več zobnih oblog kot samo ščetkanje, hkrati pa osveži dah. Vonji imajo pri družabnih srečanjih pomembno vlogo. Hranite GLISTER osvežilni sprej v torbici oziroma aktovki in ga uporabljajte po potrebi. Tako boste lahko med predstavljanjem Amwayevih izdelkov še bolj samozavestni.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem