Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© ©Getty Images

Pred nošenjem operite

Dom

Oprati je treba celo povsem nova oblačila - pri tem vam lahko pomagajo naša tekoča pralna sredstva

Približujeta se nam nova modna sezona in nov letni čas. Otroci se bodo kmalu vrnili v šolo, dokler pa še imajo počitnice, pojdite z njimi nakupovat nova oblačila za šolo in nova športna oblačila.

Nov videz tudi za vas

Prihajajoči teden "vrnitve v šolo" pomeni, da boste lahko kmalu več časa posvetili svojemu Amwayevemu poslu in novemu poslovnemu letu (PL).

Če pa se želite predstaviti svojim kupcem in potencialnim kupcem, morate posodobiti in osvežiti tudi svoj videz. Ali so poslovne obleke videti nekoliko zastarele? Ali lahko po izboljšanih prehranskih navadah in telovadni disciplini morda oblečete oblačila manjše velikosti? Mogoče pa si želite samo nekaj privoščiti zase - novo poslovno leto, nov videz!

Preden pa se lahko vi in vaša družina ponosno sprehajate v novih oblačilih, morate te pred nošenjem oprati. Zakaj?

  1. Ne glede na to, če oblačila naročtie preko spleta ali jih kupite v trgovini, so zaloge oblačil običajno shranjene v ogromnih skladiščih - razmere v njih pa so različne.

  2. Nekateri proizvajalci oblačil uporabljajo smole za ohranjanje videza "ravno zlikane" tkanine v trgovinah. Te smole so lahko škodljive kemikalije ali alergeni, zato je bolje, da oblačila operete, preden se tkanina dotika vaše kože.

  3. Prav tako tudi ne veste, če je oblačilo pred vami poskusil že kdo drug in kakšne higienske navade ima tista oseba, zato ga je bolje osvežiti, preden ga nosite.

© ©Getty Images

Čisto in sveže

Tudi povsem nova oblačila lahko koristijo prednosti pralnega cikla z izdelki iz linije SA8

Kaj uporabiti?

Za tkanine, kot so bombaž, viskoza in bambus, ter tudi bolj prefinjene tkanine, kot je modal ali blago, ki vsebuje elastan, je idealna rešitev SA8™ Liquid tekoče koncentrirano pralno sredstvo - to pralno sredstvo je enako učinkovito že pri temperaturi vode 15 stopinj! Za temnejša oblačila uporabite SA8 Black tekoče koncentrirano pralno sredstvo za temno perilo, ki tkanino ščiti pred bledenjem.

Če ste kupili športna oblačila in kopalke ali volnena ali svilena oblačila, je odlična izbira Delicate tekoče koncentrirano pralno sredstvo za občutljivo perilo SA8 za temeljito pranje, ne da bi poškodovali občutljiva vlakna.

Če ima kdo v vaši družini občutljivo kožo ali če ste kupili nova oblačila za dojenčke ali novorojenkče, je SA8 BABY tekoče koncentrirano pralno sredstvo z mehčalnim učinkom prava izbira za vas. Je močno koncentrirano in neprizanesljivo do tkanine, a hkrati izjemno nežno - celo za kožo novorojenčka.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem