Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Okus Romunije

Dom

Obogatite svoj repertoar kuhanja z najljubšimi recepti naših NAP-ov iz Romunije.

V prvem delu naše nove interaktivne funkcije delitve receptov naši NAP-i iz čudovite Romunije delijo svoje najljubše recepte in nasvete za pripravo s posodo iCookTM. Ste pripravljeni, da se vam bodo cedile sline? Pa začnimo.

Vroč lonec okusov

Čeprav je Romunija verjetno najbolj znana po svojih očarljivih srednjeveških mestih, utrjenih gradovih in seveda legendi o Drakuli, pa ima tudi bogato kuhinjo. Na romunsko kuhinjo je vplivala dolga zgodovina kulturnih interakcij, zato v njej najdemo sledi sosednjih držav ter tudi na splošno iz vsega sveta. Romunska kuhinja ponuja svoj lasten značilen okus, hkrati pa v njej najdemo tudi mednarodni pridih.

Naši NAP-i iz Romunije delijo svoje najljubše recepte in ponujajo nasvete za najboljšo pripravo – in predstavitev – jedi za stranke in potencialne stranke s posodo iCook.

Delček tradicije

Safirna NAP-a Maria in Ioan Prelipcean iz očarljive vasice Horodnic de Jos v okrožju Suceava v Romuniji sta z nami delila recept za dolgoletno družinsko priljubljeno jed: puhast kruh, pečen na štedilniku, z velikim družinskim kompletom posode iz nerjavnega jekla iCook.

»Ta kruh pečeva najmanj enkrat na teden in ga dopolnjujeva z drugimi recepti,« pravita in dodajata, da čeprav se tradicionalno ta kruh peče v pečici, pa sama raje uporabljata izdelke iCook, da izboljšata klasično jed.

»Okus kruha, pečenega na ta način, je precej drugačen in veliko boljši,« pravita. »Za naju si ta recept zasluži pet zvezdic plus (za okus) in je idealen za predstavitev lastnosti izdelkov iCook.«

Romunski kruh, pečen na štedilniku

Recept lahko prenesete s spleta v obliki PDF za tiskanje ali v obliki ePub za uporabo v želeni aplikaciji e-bralnika eBook.

Eksotična predelava

Za NAP-a Cornela Robuja – Smaragda v Romuniji in Bisernega v Italiji – ki izvira iz romunskega mesta Braila, je najpomembnejša enostavna priprava jedi.

»Ko nastopaš pred skupino ljudi, je lahko daljša predstavitev dolgočasna,« pojasnjuje. Zaradi tega pravi, da je teletina v sladko-kisli omaki z gobami ostrigarji in riževimi rezanci njegova daleč najljubša jed.

»Ko imaš pripravljene vse sestavine, se jed kuha samo 30 minut,« pravi. »Med pripravo pa se pogovarjamo o prednostih posode iCook in z video projektorjem prikazujemo slike.«

Recept za teletino v sladko-kisli omaki

Recept lahko prenesete s spleta v obliki PDF za tiskanje ali v obliki ePub za uporabo v želeni aplikaciji e-bralnika eBook.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem