Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Liquid tekoče koncentrirano pralno sredstvo SA8 je dobilo novo podobo

Dom

Ista odlična formula v moderni novi embalaži.

Pravijo, da se najboljše stvari skrivajo v malih paketih. Morali bi jih poslušati – imajo prav. V naši drzni novi potezi bo priljubljeno Liquid tekoče koncentrirano pralno sredstvo SA8TM kmalu na voljo v priročni, manjši embalaži.

Prejšnjo 1,5-litrsko embalažo bo zamenjala nova 1-litrska embalaža. Tako bo lahko pralno sredstvo za perilo še bolje prinašalo osupljive rezultate pranja perila. Vas zanima, kaj vse nova zasnova zajema?

Kaj je novega?

Glavni namen je priročnost. Preobrazba Liquid tekočega koncentriranega pralnega sredstva SA8 prinaša bolj praktično zasnovo, ki je enostavnejša za uporabo ter prijaznejša do družine in pranja perila kot njegov predhodnik. Na kratko povedano:

  1. manjša 1-litrska embalaža za enostavnejše rokovanje, z ročajem.

  2. Velikost, ki je skladna z drugimi odličnimi tekočimi pralnimi sredstvi SA8, kot so SA8 BABY tekoče koncentrirano pralno sredstvo z mehčalnim učinkom, SA8 Delicate tekoče koncentrirano pralno sredstvo za občutljivo perilo in SA8 Black tekoče koncentrirano pralno sredstvo za temno perilo.

  3. Prosojna ogledna linija, skozi katero lahko vidite, koliko pralnega sredstva je še ostalo.

  4. Poenotenje z zasnovo embalaže SA8 Baby tekočega koncentriranega pralnega sredstva za še dodatni vpliv blagovne znamke.

A naj vas ne bo strah – mogočna formula Liquid tekočega koncentriranega pralnega sredstva SA8 bo ostala nespremenjena.

5 razlogov za uporabo tekočih pralnih sredstev

Ali potrebujete še več razlogov, da bi preizkusili Liquid tekoče koncentrirano pralno sredstvo SA8 (in ga priporočili prijateljem)? Tukaj je pet prednosti uporabe tekočih pralnih sredstev:

  1. Odstranjevanje madežev: tekoča pralna sredstva – še posebej zmogljiva formula z dvema encimoma Liquid tekočega koncentriranega pralnega sredstva SA8 – takoj prodrejo globoko v vlakna, da dvignejo in sprostijo trdovratne madeže (zlasti olja in maščob).

  2. Raztopljivost: tekoča pralna sredstva se hitro raztopijo v vodi in se enostavno izperejo. To preprečuje, da bi bila oblačila trda ali bi dražila kožo, saj po končanem pranju na njih ni ostankov pralnega sredstva.

  3. Pranje v hladni vodi: tekoča pralna sredstva posebej dobro učinkujejo pri nizkih temperaturah – Liquid tekoče koncentrirano pralno sredstvo SA8 zagotavlja odlične rezultate pranja že pri temperaturi 15 stopinjah Celzija – zaradi česar so idealna za oblačila, ki se rada skrčijo. Govorimo o bombažu, viskozi, bambusu in vsemi sintetičnimi materiali, ki vsebujejo elastan.

  4. Pranje barvnih oblačil: tekoča pralna sredstva običajno vsebujejo posebne agense – pralno sredstvo SA8 na primer vsebuje naravne mehčalce vode – tako da so nežna do oblačil, ki tako ostanejo mehkejša na otip in so videti svetlejša. Idealna so za sodobne tkanine, vključno s športnimi oblačili.

  5. Praktičnost: tekoča pralna sredstva je enostavneje odmeriti, kar pomeni, da boste uporabili pravi odmerek sredstva in ga prihranili, hkrati pa boste poskrbeli tudi, da se v pralnem stroju ne bodo nabirali ostanki.

Prihaja kmalu!

Bodite pozorni od zdaj do začetka leta 2019. Nova embalaža pralnega sredstva SA8 bo na vašem trgu na voljo takoj, ko bodo to dopuščale zaloge.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem