Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Okus Nemčije

Dom

Nemški NAP-i z nami delijo svoje najljubše tradicionalne recepte

V drugi izdaji naših interaktivnih receptov, NAP-i iz očarljive Nemčije z nami delijo svoje najljubše recepte in nasvete za pripravo v posodi iCookTM. Ste pripravljeni na bogate tradicionalne okuse? Izvolite.

Duh nemške domačnosti

Hrustljavi dunajski zrezki, krepke svinjske krače, počasi pečena raca, rdeče zelje, pikantna krompirjeva solata, rahle ribe in klobase vseh vrst ... nemški kuhinji res ne manjka bogatih okusov, karakterja ali topline. Pravzaprav nemška Gemütlichkeit – udobna in prijateljska atmosfera – ni vdahnjena le v jedi temveč tudi v način, kako jih pripravljajo in delijo. Trije nemški NAP-i z nami delijo ljubezen v svojih najljubših receptih ter ponujajo nasvete, kako jih najbolje pripraviti v iCook posodi.

Tradicionalni praznični favorit

Za prebivalko Krefelda in 6-odstotno NAP Alexandro Klass mora biti zimska praznična hrana ne le okusna in vključevati tradicionalne okuse, ampak tudi primerna za hitro pripravo. »To je preprost recept,« pravi o najljubšem receptu njene družine: prazničnem golažu s cmoki, solati in z brusnicami polnjeni hruški, »ampak jaz mu dam pet od petih zvezdic.«

Preprostost in okus prihajata iz tradicionalnega recepta, ki ga je Alexandra prilagodila za kuhanje v iCook voku z VITALOK. »Sedaj me ne skrbi, da bi se karkoli zažgalo in še manj posode je za pomiti,« doda.

Praznični golaž s cmoki, motovilec in z brusnicami polnjena hruška

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Mediteranska kuhinja z manj maščobami malo drugače

Kot pravi diamantna NAP Nicole Oechsle iz očarljivega mesta Mietingen, mora popolna jed doseči ravnovesje. Eden od njenih najljubših receptov vseh časov je goveji file z mediteransko zelenjavo in sirovimi špecli z manj maščobami, ki združuje tradicionalne nemške osnove ter lahko mediteransko zelenjavo in jajčne testenine s sirom, pripravljene z manj maščobami. »To je ena mojih najljubših jedi in zelo preprosto jo je pripraviti,« pravi Nicole.

Goveji file z mediteransko zelenjavo in sirovimi špecli z manj maščobami

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Polna okusa a uravnotežena jed

Ravnovesje – popoln okus, preprosta priprava in zdrave sestavine – to je tisto, kar določa popoln praznični obrok, pravita NAP in dobri prijateljici Julia Weber (Biser) in Natalie Goldbeck (Platina). Dekleti, ki nas pozdravljata iz Aschaffenburga, samooklicanega »najboljšega mesta v Nemčiji«, pravita, da je njuna najljubša jed – okusna juha iz rdeče pese s suhimi figami in lešniki – ne le sanjska z vidika priprave, ampak za povrhu še zdrava.

»Enostavna je. Povsem enostavna!« pravi Julia z nasmeškom, ko govori o receptu, ki združuje dve Amwayevi zmagovalni blagovni znamki – iCook posodo in bodykey by NUTRILITETM. »Ni vam treba iskati naprej,« dodaja Natalie. »Hitra je, okusna in zdrava.«

Praznična juha iz rdeče pese s suhimi figami in lešniki

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem