Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Bodite še bolj odbiti s svojim vokom!

Dom

Jedi, za katere ste mislili, da niso mogoče – s to ponvijo

Ste vedeli, da lahko iCook™ Wok uporabite za pripravo cele vrste jedi poleg običajnih receptov s praženimi sestavinami in drugih azijskih jedi? Prav zares! Poskusite na primer mehiške fajite ali špansko paello! Dajte sojino omako in sezamovo olje na stran in odprite vrata svojih zamisli in kuhinjskih omaric. Razmišljajte drugače kot v običajnih kuharskih knjigah za vok! Ponujamo vam nekaj idej za uporabo te velike in praktične ponve.

Kaj? Z vokom?!

Izkoristite izdatno velikost iCook voka in ustvarjajte sočne jedi iz ene posode za celo družino ali za naslednjo zabavo:

  1. pripravite večje kose mesa ali ribe v slastnih omakah, tako da v to ponev velikega formata počasi dodajate več sestavin in jih pustite rahlo vreti v svojih okusnih sokovih.

  2. Z iCook vokom lahko ustvarjate celo mamljive omake za testenine.

  3. Pripravite slastno mehiško mešanico za piščančji fajitas v svojem voku. Zagotavlja vam veliko več prostora kot običajna ponev, uporabite pa lahko manj olja in zato ustvarite bolj zdrave jedi. Preizkusite naš recept spodaj.

Gostom na večerji ne pozabite povedati, da ste uporabili iCook vok – presenečeni in zelo navdušeni bodo!

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Prednosti iCooka

  1. iCook vok lahko uporabite na vseh kuhalnih površinah, vključno s sodobnimi indukcijskimi kuhališči.

  2. Vok je bil zasnovan in precizno izdelan iz 7 plasti, širokim dnom za še enakomernejšo razporeditev toplote in stranske stene pod kotom za optimalno kuhanje.

  3. Osnova vsake od ponev predstavlja tehnologija OPTITEMP, ki izboljša razporeditev toplote na dnu ponve do 92 %. Tako lahko uporabite manj olja in pripravite jedi z manj maščobami.

  4. Še več – ko vok pokrijete z iCook pokrovom, lahko aktivirate funkcijo VITALOK, ki trdno zatesni hranila, ki bi se sicer zaradi hlapov izgubila.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem