Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Izdelano na Finskem

Dom

Preizkusite te zelo priporočljive jedi

NAPI iz Finske so bili naslednji na vrsti za vprašanje o njihovih najljubših jedeh na našem kulinaričnem potovanju iCook™.

Emma Pohjoispää, 15 % raven iz mesta Seinäjoki pravi, da vedno išče recepte za jedi, ki so »enostavne in hitre za pripravo, so zdrave ter seveda okusne«. Zato obožuje eno izmed jedi, ki vključujejo NUTRILITE™ rastlinske proteine v prašku: juha iz bučk in sladkega krompirja ter kokosovega mleka.

Emma recept prilagodi tudi svojemu okusu. »Zelenjavo skuham v le malo vode – pri uporabi ponve iCook je ne potrebujete veliko, zato preskočim del z odcejanjem. Rada imam goste juhe s karakterjem, zato ne dodajam več tekočine! Ta juha je odlična za kosilo ali kot jed po vadbi.«

Juha iz bučk in sladkega krompirja ter kokosovega mleka

Eksotična preobleka moderne klasike

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Anne Kekoni je Smaragden NAP iz Espoo. Pove nam, da je mešalnik iCook odličen. »Iskala sem recept za zdravo in okusno jed. Všeč so mi imena vseh smutijev iz rastlinskih proteinov: pomlad, poletje in jesen. Poletni smuti je v naši družini najbolj priljubljen! Smutiji so enostavni za pripravo in zaužiti jih je mogoče kadar koli čez dan. Bodite drzni in preizkusite različne kombinacije – vsak najde svojo najljubšo. Sama recepte prilagajam s špinačo, solatnimi listi in zamrznjenimi mangovimi kockami.«

Poletni smuti

Preprost, osvežilen in popoln za z vitamini bogat zajtrk ali proteinsko malico

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Klasičen finski recept za ribo

Če želite preizkusiti finsko lokalno kuhinjo, uživajte v tej polnovredni jedi z lososom, ki je s pomočjo ponev iCook enostavna za pripravo.

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem