Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Enostavno, vendar okusno

Dom

Goste navdušite s hranljivo in lahko jedjo, ki je popolna za tople večere

Zdaj ko je poletje končno tukaj, je čas, da proslavimo tople večere, ki smo jih tako pogrešali! In ni boljšega načina, kot da povabite vse svoje prijatelje in družino na čudovito zabavo z večerjo. Goste navdušite s pripravo te okusne jedi, ki vam bo s pomočjo posode iCook™ vzela le malo časa.

Solata z morskimi sadeži in zelenjavo s pikantnim sojinim solatnim prelivom

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Zakaj uporabljati iCook?

Ena izmed mnogih prednosti kuhanja z lonci iCook je dejstvo, da je zaradi posebnih funkcij izdelkov mogoče pripraviti bolj hranljive obroke.

Dno OPTITEMP loncev iCook nudi izboljšano razporeditev toplote za uravnoteženo kuhanje.

Metoda kuhanja z manj vlage VITALOK zaklene ključne vitamine in minerale. Med kuhanjem pokrovko iCook varno namestite na ujemajoči lonec. Idealno prileganje in teža pokrovk poskrbita za čvrsto tesnjenje. Vlaga v hrani naravno tvori paro, ki ustvari ozek pas vode med pokrovko in posodo, kar zaklene hranila vaših živil. Poglejte video VITALOK, da boste videli, kako deluje:

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem