Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Poskrbite, da bo vsakodnevno čiščenje čisti užitek

Dom

Amway ima za vas celotno ponudbo pametnih gospodinjskih pripomočkov. Spoznajte jih zdaj, da bo čiščenje odslej še preprostejše.

Ne glede na to, ali morate oprati posodo ali perilo oz. poskrbeti za briljanten sijaj površin, čiščenje se lahko včasih zdi kot neskončno opravilo. Toda s priročnimi izdelki za čiščenje, kot so izdelki AMWAY HOME™, lahko čiščenje preprosto spremenite v učinkovito in priročno opravilo.

Varno za vas in za okolje

Če še morda niste vedeli, številne izdelke za čiščenje AMWAY HOME morate pred uporabo razredčiti. To ne pomeni samo, da boste izdelke za čiščenje imeli veliko dlje, temveč tudi to, da so izdelki veliko manj škodljivi za okolje. Številni od njih so bili certificirani kot trajnostni in preizkušeni ter uradno certificirani kot prijaznejši do okolja in vaše kože.

Če želite te izdelke razredčiti, potrebujete pametne gospodinjske pripomočke, da lahko to storite čim bolj preprosto. In, po našem mnenju, ni nič bolj klasičnega ali preprostega od AMWAY HOME plastenke z razpršilcem. Če na primer uporabljate L.O.C večnamensko čistilo za čiščenje s pršilom, morate v plastenko z razpršilcem samo dodati 450 ml vode do oznake 9:1 ter doliti večnamensko čistilo do oznake 500 ml. Če želite hitro in preprosto prepoznati razredčeno čistilno sredstvo, plastenko z razpršilcem označite z AMWAY HOME nalepko za označevanje vsebine plastenk, zasnovano posebej za plastenko z razpršilcem.

Učinkovito doziranje

AMWAY HOME pokrovček/črpalka je na voljo v dveh različicah, in sicer za 1-litrske in 4-litrske izdelke Amway ter vam omogoča odmerjanje 3 ml iz 1-litrske plastenke. Izdelane so s trpežnim mehanizmom z vzmetjo, iz čvrste plastike in združljive s številnimi izdelki Amway. Najbolje pa je, da jih je mogoče preprosto uporabljati z eno roko, da je čiščenje še bolj priročno.

Priročno pranje perila

Kadar gre za učinkovito pranje perila, ste morda bolj naklonjeni sredstvom v prahu ali pa prisegate na tekoča sredstva. Ne glede na to, kaj imate raje, AMWAY HOME kroglice so najboljši način za doziranje sredstva neposredno med pranjem vašega perila. Pri tem pa je najbolj priročno to, da vam zaradi kroglic ni treba uporabljati posodic za prašek v pralnem stroju, ki pogosto zaustavijo pretok in trošijo sredstvo ter jih je treba pogosto čistiti.

Za učinkovito merjenje tekočega sredstva vam AMWAY HOME pokrovček za merjenje in izlivanje omogoča, da vsakič znova dozirate in natančno izmerite količino sredstva. Vsaka odvečna količina sredstva, ki ne doseže pokrovčka, se samo zlije nazaj v plastenko, tako da ničesar ne potratite.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem