Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Stocksy

Potujoče brbončice

Dom

Preizkusite te eksotične novoletne jedi, ki so izjemno slastne in zares praznične

V Amwayu je veliko zaposlenih z vseh koncev sveta in nekateri NAP-i poslujejo tudi zunaj meja Evrope. Želimo proslaviti to raznolikost in dovoliti, da obogati naša življenja in posel. Poiščite navdih v različnih kulturah z mednarodnimi recepti in novoletnimi tradicijami, ki so jih z nami delili naši Amwayevi kolegi. Ti globalni recepti in novoletna praznovanja bodo zadostila vsem okusom in nasitila praznični duh prav vsakega gosta na novoletnem dogodku. Uživajte v pokušini novih jedi iz različnih kotičkov sveta, ki jih lahko poustvarjate skozi celo leto – in to kar v udobju svojega doma!

Pakistanski jajčevec z jogurtovo omako

Novoletna praznovanja v Pakistanu običajno vključujejo domače zabave s prijatelji in ogled ognjemeta. Čeprav večina tradicionalnih pakistanskih jedi vključuje meso, bo ta jajčevec z jogurtovo omako v užitek vsem. Je preprost za pripravo in brez dvoma bo navdušil vse goste na zabavi – le kaj več bi si želeli od novoletne jedi?
Muna Mohsin, Pakistan

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Ruska solata »slanik pod krznenim plaščem«

Osupnite svoje goste s to barvito dekadentno solato v plasteh, ki poskrbi za presenetljivo doživetje okusa. Toda nikar jim ne povejte, da je priprava veliko preprostejša, kot se zdi na prvi pogled. Prihranite čas in solato pripravite dan prej, da se bodo okusi prepletli, preden jo ponudite gostom. Če želite ohraniti popolno rusko tradicijo, potem na novoletni večer ob polnoči prisluhnite zvonovom kremeljskega stolpa po televiziji. Ko zaslišite dvanajsti in hkrati zadnji zvon, recite »Na Zdorovie« ali voščite »Srečno novo leto!« ter si izmenjajte darila.
Vera Krylova, Rusija

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Indijski piščančji biryani

V Indiji v času novega leta potekajo številne proslave, toda da prihranijo čas za to posebno priložnost, se vse vrti okoli ene same glavne jedi. Z eksotičnimi začimbami, nežnim mesom in slastnim rižem bo ta piščančji biryani brez vsakega dvoma v središču vaše novoletne zabave. Izberite, ali želite dodati piščanca, jagnjetino ali pa samo zelenjavo, in ne bodite skopi z začimbami.
Rohini Lahiri, Indija

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Ocvrte kroglice iz polenovke z gratinirano papajo iz Martinika

Praznični čas ima zares pomembno vlogo na Martiniku. Začne se v novembru z dogodki pred božičem, ki vključujejo petje ter uživanje v tradicionalnih jedeh in pijačah, ter se običajno zaključi 1. januarja. Predvsem 31. decembra so dovolj dobra samo najboljša oblačila, hrana in pijača. Običajno je veliko pomembnih večerov organiziranih, kar vključuje šampanjec in izvrstne bifeje s hrano, ali pa ti potekajo v restavraciji, da proslavijo v slogu in primerno pozdravijo novo leto. Accras de morue so tradicionalne ocvrte kroglice s polenovko iz Francoske Zahodne Indije in so afriškega izvora.
Tatiana Altmann, Martinik

Prenesite ta recept tukaj v obliki PDF / ePub

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem