Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Izdelano v Evropi

Dom

Ste se kdaj spraševali, kje izdelujemo naše tekoče izdelke za nego doma? Izvedite več o tem, kako smo s selitvijo v Evropo izboljšali naš ogljični odtis.

Ste vedeli, da so tekoči izdelki AMWAY HOME™ izdelani lokalno v Evropi, in ne v ZDA? Pravzaprav smo do leta 2011 vse izdelke izdelovali v kraju Ada v Michiganu in jih nato pošiljali v naše evropsko skladišče v Venlu. To je več kot 6000 kilometrov proč, kar s seboj prinese ogromno logistike in ogromen ogljični odtis!

Zato smo pred skoraj desetimi leti sprejeli pomembno odločitev, da lokacijo naše evropske proizvodnje preselimo iz Ade v Vandeputte v Belgiji. Naše osrednje skladišče v Venlu je precej blizu, iz njega pa izdelki potujejo v lokalna evropska skladišča ali pa naravnost do vaših vrat.

Prilagodljivejša in odzivnejša dobavna veriga

Lokalna proizvodnja naših tekočih izdelkov AMWAY HOME v Belgiji je izboljšala učinkovitost – to predstavlja tudi prednost za vas! Ne samo, da se lahko zanesete na prilagodljivo in odzivno dobavno verigo, ki se hitro odzove na vaše potrebe, prav tako ste lahko popolnoma prepričani, da je Amway uvedel dejanske korake za zmanjšanje celotnega ogljičnega odtisa. »Izdelano v Belgiji« resnično pomeni, da ponujamo veliko več trajnostnih izdelkov kot prej.

Vsi naši visokokakovostni izdelki za nego doma so varnejši za okolje in jih je pogosto mogoče razredčiti z vodo, da lahko pri čiščenju dosežete še več. Če vas zanimajo izdelki iz palete SA8™, ste lahko prepričani, da ti izdelki vsebujejo samo biorazgradljiva čistilna sredstva. Paleta izdelkov L.O.C.™ pa vsebujejo samo biorazgradljive sestavine in naravne rastlinske kisline. Številni naši izdelki, vključno z DISH DROPS™, so prav tako koncentrirani za največjo možno učinkovitost.

Dosledna visoka kakovost in varnostni standardi

Čeprav smo s selitvijo v Evropo zmanjšali ogljični odtis našega podjetja, je pri tem najpomembnejše to, da naši izdelki zaradi tega niso prav nič manj kakovostni.

Celo nasprotno, formula in embalaža izdelkov AMWAY HOME še naprej izpolnjujeta najvišje standarde glede kakovosti in učinkovitosti. Ohranili smo naš certifikat kakovosti in priznanje, vključno s formulo BIOQUEST za biorazgradljive čistilne izdelke; listino za trajnostno čiščenje AISE ter oznako Safer Choice (Varnejša izbira) za varnejše formule. »Izdelano v Belgiji« pomeni izdelano s skrbnostjo – saj skrbimo za vas in za okolje.

Sorodne vsebine

Podrobnosti

Vzdrževanje doma

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem