Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Naš novi junak garderobe!

Dom

Predstavljamo vam NOVO SA8 Color koncentrirano pralno sredstvo za barvno in črno perilo

Amway predstavlja novo navdušujoče SA8™sredstvo za perilo – tokrat v tekoči različici. Novo SA8 Color koncentrirano pralno sredstvo za barvno in črno perilo je neusmiljeno do madežev, prijazno do barv, preprosto za uporabo in okolju prijazno. Najboljše pri tem pa je, da bodo vaša svetla oblačila ohranila barvo, vaša temna oblačila pa bodo dlje časa videti kot nova – vse to se skriva v enem tekočem sredstvu. Ne bo vam več treba imeti različnih sredstev za različne barve.

Več razlogov je, zakaj je lahko prav SA8 Color koncentrirano pralno sredstvo boljša izbira za vas. Spoznajte jih v nadaljevanju:

1. En detergent za vse barve

Nič ni hujšega od tega, ko sveže operete oblačila in ugotovite, da je tkanina zbledela ter da je videti veliko starejša kot je v resnici. Posebna formula SA8 Color koncentriranega pralnega sredstva je zasnovana tako, da ohrani svežino vaših barvnih oblačil in poskrbi, da vaša temna oblačila ne zbledijo. Preprečuje celo razkroj tkanin. SA8 Color koncentrirano pralno sredstvo vsebuje poseben polimer, ki barvo pomaga ujeti v tkanino in onemogoča barvam, da bi se med pranjem prenesle na druge tkanine. Poleg tega detergent vsebuje encim, poznan kot celulaza, ki odstranjuje drobna mikrovlakna, ki nastanejo s staranjem bombaža. Ta postopek omogoča, da tkanine dlje časa ostanejo barvne in lahko pomaga celo, da so nekatera nošena bombažna oblačila znova videti kot nova.

2. Nežen do tkanin

SA8 Color koncentrirano tekoče pralno sredstvo in SA8 Color koncentriran pralni prašek za barvno perilo uporabljata podobno tehnologijo in sestavine, ki preprečujejo barvam, da bi se prenesle iz ene tkanine na drugo. Prav tako uporabljata enako vrsto encima, ki pri bombažnih oblačilih preprečuje nastanek mikrovlaken, zaradi katerih so oblačila videti zbledela in ponošena. Toda SA8 Color koncentrirano tekoče pralno sredstvo je manj alkalno, kot naš koncentrirani pralni prašek, veliko bolj nežno do tkanin in se odlično odreže pri zaščiti vaših oblačil.

3. Črno-bela dilema

Če imate belo spodnje perilo s črnimi črtami ali pa vzemimo za primer vašo najljubšo črno-belo srajco – je to temno ali svetlo perilo? Ne glede na to, kaj menite, da je, s SA8 Color koncentriranim tekočim pralnim sredstvom to sploh ni pomembno. To sredstvo je popolna izbira za občutljive črno-bele kombinacije, saj pomaga barvo ujeti v tkanini. Toda pri tem morate paziti na nekaj, in sicer iz kakšnega materiala je oblačilo izdelano. Žal nekateri proizvajalci tkanin uporabljajo barve, ki niso primerne za posamezne tkanine. Če želite preprečiti prenos barve v takšnem primeru, vam priporočamo, da razvrstite perilo in skupaj operete podobne barve. Poleg tega je za najbolj učinkovito pranje perilo priporočljivo razvrstiti glede na vrsto tkanine.

4. Okolju prijazno

Ker je novo SA8 Color koncentrirano tekoče pralno sredstvo že raztopljeno, je optimizirano za pranje pri nizkih temperaturah, že celo pri 15 ºC. To vam omogoča prihraniti denar in električno energijo, kar je odlično za vašo denarnico in planet. SA8 Color koncentrirano tekoče pralno sredstvo je prav tako izpopolnjeno s posebno formulo BIOQUEST FORMULA™, ki poskrbi za visokoučinkovito čiščenje in zaščito barve v okolju prijaznem in hitro biorazgradljivem izdelku. Najboljše pri tem pa je, da ste lahko prepričani, da bodo vaše barve ohranjene.

5. Primerno za celotno družino

Novo SA8 Color koncentrirano tekoče pralno sredstvo ne vsebuje fosfatov, belila ali sredstva za optično beljenje, kar pomeni, da je varna izbira za vas in vašo družino. Poleg tega je dermatološko testirano, s čimer je poskrbljeno, da na vaših oblačilih ne bo ostala nobena škodljiva usedlina.

6. Majhna količina za velik učinek

Podobno kot številni drugi Amwayevi izdelki za čiščenje je tudi SA8 Color tekoče pralno sredstvo koncentrirano, zato pri vsaki uporabi potrebujete samo majhno količino. Število pranj na plastenko se razlikuje glede na številne spremenljivke, kot so, kako umazano je vaše perilo, količina perila, ki ga želite oprati, ter trdota vode na vašem območju. Za standardni pralni stroj za 4,5 kg perila, za srednje umazano perilo in srednjo trdoto vode ena plastenka SA8 Color koncentriranega tekočega pralnega sredstva zadostuje za 33 pranj. To pomeni, da vam je na voljo več pranj, brez sklepanja kompromisov glede kakovosti čistoče.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem