Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Praznujemo 20 let eSpringa

Dom

Odkrijte resnična dejstva, zakaj imajo lahko sistemi za prečiščevanje pitne vode pomembno vlogo v vsakem domu

Ali ste vedeli, da po svetu najbolj prodajana blagovna znamka za prečiščevanje vode doma* učinkovito uniči, torej odstrani ali prepreči razmnoževanje kar 99,99 % bakterij in virusov, ki povzročajo bolezni in se prenašajo z vodo ter jih lahko najdemo v naši vsakodnevni pitni vodi? eSpring™ prav tako zmanjša prisotnost neželenih delcev, vključno z mikroplastiko, klorom in težkimi kovinami. Tako lahko celotna družina uživa v prednostih sveže in čiste vode ves dan, saj eSpring zagotavlja boljši okus in vonj vode iz pipe. Letos proslavljamo dve desetletji eSpringa! Pobližje si oglejmo učinkovitost tega sistema za prečiščevanje pitne vode.

Odrasli morajo spiti približno dva litra vode vsak dan. Če bi vsak od nas to količino spil iz plastenke, bi to pomenilo na tone neželenih plastičnih odpadkov, nekateri od njih niti niso primerni za recikliranje in sproščajo ostanke, ki se nato znajdejo v vodi, ki jo uživamo. Kaj točno torej sistem za prečiščevanje pitne vode eSpring odstrani in kako izvleče ter uniči tako veliko število delcev, ki jih ne zaznamo niti s prostim očesom? Naj vam pojasnimo.

Viri onesnaževalcev

Voda, ki teče skozi cevi, kmetijska zemljišča, kanalizacijo in številne druge industrijske obrate, lahko hitro postane zelo onesnažena. V vodo lahko na primer prehajajo tudi zdravila, ko jih ljudje izločijo iz telesa. Plastika ni biološko razgradljiva, zato se spremeni v mikroplastiko – delčke, ki so manjši od pet milimetrov – njeno prisotnost pa so ugotovili povsod okoli nas, vključno v hrani, ki jo uživamo, zraku, ki ga dihamo, in da, uganili ste, tudi v vodi, ki jo pijemo. Herbicidi in pesticidi lahko vstopajo v vire pitne vode zaradi površinskih odtokov pridelave poljščin na poljedelskih območjih. In ne nazadnje, nekateri patogeni virusi in bakterije, ki jih pogosto najdemo v vodi, lahko povzročijo gastroenteritis ali druge neprijetne težave z želodcem.

© Shutterstock

Pod mikroskopom

V vodi lahko najdemo tudi druge onesnaževalce, toda te je še težje zaznati in zmanjšati njihovo prisotnost. Klor se na primer pogosto dodaja zaradi razkuževanja, toda to ima svojo ceno – izrazito neprijeten okus. Težke kovine, kot sta svinec in živo srebro, lahko vstopijo v vodni sistem med industrijskimi ali poljedelskimi postopki in prav nihče ne želi niti v najmanjši možni meri biti izpostavljen tem toksičnim elementom, predvsem pa ne iz vsakodnevnega vira H2O.

Dvojna moč

Za boj proti tem raznolikim onesnaževalcem – celo proti tistim mikroskopsko majhnim, toda potencialno škodljivim – mora prečiščevanje pitne vode vključevati napredno dvojno tehnologijo. eSpring uporablja učinkovit dvostopenjski pristop obdelave vode, preden ta priteče skozi vašo pipo! Najprej gre voda skozi napredni filter iz stisnjenega ogljika, ki odstrani okoli 160 onesnaževalcev, vključno s 140, ki lahko vplivajo na naše dobro počutje. Nato tehnologija ultravijolične svetlobe učinkovito očisti in uniči več kot 99,99 % bakterij in virusov, ki povzročajo bolezni in se širijo prek vode. Vse to združite z eCoupled™ brezžičnim napajanjem in tehnologijo pametnega čipa in dobite čisto vodo odličnega okusa, povsem preprosto in stroškovno učinkovito v primerjavi z ustekleničeno vodo. Družine in številni domovi uživajo v tej čisti bistri vodi že 20 let in v njej boste lahko uživali še na mnoga leta.


* Po raziskavi Verify Markets o prodaji po svetu v letu 2018, ki bo pregledana vsako drugo leto.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem