Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Privoščite si dobro obdelano vodo iz pipe

Dom

Uživajte v odličnem okusu čiste neoporečne vode

Odprite pipo in si natočite kozarec vode. Voda iz pipe za stanovanjska in poslovna območja je večkrat filtrirana na industrijski ravni in celo do neke mere obdelana, s čimer izboljšajo njen okus in kakovost, odvisno od točne lokacije, izvora in lokalnih zakonov.

Vodo prav tako redno strogo nadzirajo za zagotavljanje, da potencialni onesnaževalci ne presežejo varne mejne vrednosti – na srečo, namreč tako se lahko izognete pitju koktajla, ki ga niste naročili. Nekatere občinske oblasti v regionalno vodo za dezinfekcijo dodajajo klor, kar povzroči neprijeten okus.

Naredite korak dlje in preprečite še vedno prisotnim ostankom teh onesnaževalcev ter kloru, da bi prešli skozi vašo pipo, tako bo voda v kozarcu veliko boljšega okusa.

Voda, ki priteče iz vaših pip, prepotuje dolgo pot, preden dejansko pride v vaš dom.

Spremljajte tok – kje je bila vaša voda?

Na kakšno popotovanje se vaša lokalna voda poda, preden jo lahko vi uporabite ali natočite iz pipe? Katere snovi končajo v komunalnih čistilnih napravah in jih je treba izločiti, preden je voda dovolj varna, da jo lahko črpajo v vašo sosesko in gospodinjske cevi ali v stavbo, kjer delate ali študirate?

Industrija: Sem spadajo predelava kovin in tovarne za proizvodnjo izdelkov, ki jih je mogoče obleči, pojesti ali uporabiti. Težke kovine – kot sta svinec in živo srebro, kemikalije s topilom in trihalometani lahko iztekajo iz industrijskih območij v naše vodne sisteme. Proizvodne dejavnosti očistijo majhno količino onesnaževalcev vsak dan, vendar nekateri od njih lahko pristanejo v podtalnici in jih je zato treba temeljito odstraniti, da lahko zagotovimo varno, uporabno in pitno vodo.

Farmacevtska industrija: Zdravila, vključno z antibiotiki in hormonskimi zdravili ali postopki zdravljenja – ki jih ljudem predpišejo zdravniki ali pa veterinarji rejnim živalim, se po zaužitju izločijo v straniščne školjke ali podtalnico pri industriji.

Kmetijstvo: Poleg skrbi, da so krave in druga živina dobro rejene in plodne, kar dosežejo s hormoni, ter zdrave, pri čemer si pomagajo z antibiotiki, v kmetijstvu tudi pogosto posegajo po različnih pripravkih za zaščito rastlin pred škodljivimi organizmi. Pesticidi in insekticidi se uporabljajo za odvračanje ali zatiranje različnih groženj pridelku in vključujejo anorganske kemične proizvode, ki lahko pristanejo v podtalnici.

Junak v vašem domu

Dosledno filtriranje, obdelava in redno preverjanje vode poteka v čistilnih napravah, v katerih iz naše lokalne vode odstranijo snovi iz industrijskih, kmetijskih, poslovnih in stanovanjskih območij, ki bi bile v večjih količinah škodljive. Na srečo jih večino odstranijo in poskrbijo, da je voda v naših domovih varna. Toda izmuzljive mikroskopsko majhne snovi v sledeh lahko ostanejo. Te sicer ne bodo vplivale na nas na vsakodnevni ravni, kljub temu pa jih res ne želimo piti.

20 let predanega raziskovanja in nenehnega razvoja omogočata eSpringu vedno znova zagotavljati čisto in neoporečno vodo.

Na srečo potrošnikov obstaja način, kako odstraniti celo najmanjše ostanke delcev, vključno z azbestom, usedlino, umazanijo in vodnim kamnom, da jih ne natočimo v kozarec s pitno vodo. Patentiran filter iz stisnjenega ogljika v eSpring sistemu za prečiščevanje pitne vode prefiltrira te delce vse do velikosti 0,2 mikrona – 300- do 500-krat manjše od širine povprečnega človeškega lasu, ki meri 60–100 mikronov.

UV-žarnica eSpring učinkovito zmanjša prisotnost potencialno patogenih bakterij (do 99,9999 %), virusov (do 99,99 %) in cist* (do 99,9 %), ki se prenašajo z vodo. Kaj pravite na takšno varno in neoporečno vodo?
* Odstranjevanje cist z UV-svetlobo se nanaša na cisti Giardia in Cryptosporidium.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem