Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Pet ključnih prednosti eSpringa

Dom

eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode dobesedno prefiltrira slabo in ohrani dobro – toda ta vsestranski izdelek ima tudi številne druge prednosti

Voda je vir življenja. Pravzaprav je človeško telo sestavljeno iz približno 60 % vode. To pomeni, da morate vi in vaša družina svojemu telesu nenehno zagotavljati zadostne količine vode za odlično zdravje.

© iStockphoto

Zakaj uporabljati eSpring? Oglejte si ta video in izvedite več o eSpring sistemu za prečiščevanje pitne vode ter njegovih petih ključnih prednostih za vas in vašo družino.

Vodo uživamo vsakodnevno, zato moramo poskrbeti zanjo in se prepričati, da naši družinski člani pijejo in uporabljajo vodo, ki ne vsebuje skritih onesnaževalcev. Na srečo eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode poskrbi prav za to. Čeprav s filtriranjem vode dosežemo veliko, kaj so ključne prednosti eSpringa? Preberite do konca, če želite izvedeti več:

1. Odstrani slabo

eSpring sistem za prečiščevanje pitne vode je učinkovit proti več kot 160 onesnaževalcem, vključno z drobci mikroplastike, plesnijo in kovinami. Učinkovito uniči več kot 99,99 % bakterij, ki povzročajo bolezni in se prenašajo z vodo. Kaj točno to pomeni za vas? Vi in vaša družina lahko vedno znova uživate v čisti vodi odličnega okusa.

2. Ohrani dobro

Pitna voda vsebuje številne koristne minerale za telo in eSpring ta pomembna hranila, kot sta magnezij in kalcij, ohrani v vodi. Tako ste lahko prepričani, da koristni hranilni elementi ne bodo odstranjeni skupaj z onesnaževalci.

3. Zmanjša količino odpadkov

Po namestitvi eSpring sistema za prečiščevanje pitne vode vam vode ne bo več treba kupovati v trgovini. To pomeni, da boste prihranili čas in dolgoročno tudi zmanjšali količino odpadkov. Kar je še pomembnejše, eSpring ne troši vode.

4. Zmanjšuje uporabo plastike

Ko uporabljate eSpring, zmanjšate porabo ustekleničene vode in posledično pomagate preprečevati kopičenje plastike za enkratno uporabo. Kar je najboljše pri tem, je to, da se vam ne bo več treba voziti ali uporabljati povratnih plastenk, s čimer boste pomagali zmanjšati vpliv, ki ga imajo na okolje. Pravzaprav lahko en filter eSpring pomaga nadomestiti vse do 5000 litrskih plastenk vode.

5. Preprosto vzdrževanje

Filtrirni vložek za eSpring morate nadomestiti po enem letu ali po 5000 litrih, kar koli je prej. Toda ne skrbite, obveščeni boste, kdaj je treba zamenjati filter. Najboljše pri tem pa je, da je zamenjava filtra povsem preprosta.

Odlična kakovost s certifikati eSpring

eSpring je prvi sistem za prečiščevanje vode, certificiran s strani NSF International* po naslednjih standardih NSF/ANSI: 42, 53, 55 in 401. S temi certifikati ste lahko z gotovostjo prepričani, da eSpring poskrbi za čisto bistro vodo za vas in vašo družino:

  1. Standard 42: izboljša okus, vonj in videz pitne vode.

  2. Standard 53: odstrani svinec in druge hlapljive organske onesnaževalce.

  3. Standard 55: zagotavlja dodatno obdelavo razkužene javne pitne vode.

  4. Standard 401: odstrani nastajajoče onesnaževalce v herbicidih in nekatera zdravila na recept in brez recepta.

Ne pozabite nas spremljati – z vami bomo delili več informacij o svetu eSpringa v naslednjih nekaj mesecih.


* NSF je javna zdravstvena in varnostna organizacija. Je neodvisen pooblaščen organ, ki preizkuša, presoja in certificira izdelke.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem