Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Pripravite obrok kot pravi kuharski mojster!

Dom

Ste si že kdaj zaželeli, da bi imeli več časa za zabavo in vnaprej pripravljene, okusnejše obroke? Spoznajte rutino, ki vam bo prihranila čas in izpolnila obe želji ravno v pravem trenutku - tik pred novim letom!

Ste pripravljeni vstopiti v novo leto z zdravimi rutinami in hranilnimi recepti, pri tem pa poskrbeti, da boste imeli več časa zase? Za vas imamo rešitev, ki vam bo omogočila vse našteto. Vnaprejšnja priprava obrokov je odličen način, kako lahko kar najbolje izkoristite čas, ki ga imate na voljo med tednom, hkrati pa vam omogoča, da zaužijete več vitaminov in mineralov. Čeprav zaradi dela od doma več časa preživite doma, to še ne pomeni, da imate v svojem urniku dodatne proste ure.

S pripravo in shranjevanjem obrokov boste v kuhinji preživeli manj časa in na bolj preprost način prišli do zdrave, doma narejene hrane, brez dodatnih težav. Dodatna prednost je tudi to, da boste na ta način znižali tedenske stroške in omejili pogostost naročanja hrane v restavracijah. Slastna hrana, več časa in odlična nova rutina? Sliši se kot zmagovalna kombinacija.

Naučite se vzljubiti pripravo obrokov

Prvi in najpomembnejši korak pri pripravi obroka je vzpostavitev tedenske rutine. V koledarju si označite termin, na primer soboto popoldan, in v tem času poiščite recepte, se odpravite v trgovino po nakupih in seveda nato še pripravite obroke. Ko skuhate pojedino, jo za 1–2 uri pustite, da se ohladi do sobne temperature, nato jo zapakirajte v neprodušno zaprto posodo ali posodo iCook s pokrovko in postavite v hladilnik.

Običajno lahko pred zaužitjem govedino, piščanca in testenine v hladilniku shranite za 3–4 dni, večino solat pa za približno 5 dni. Če želite, da bi vnaprej pripravljeni obroki bili na voljo še dlje časa, jih preprosto dajte v zamrzovalnik. Ko boste hrano pogrevali, plastike nikar ne dajajte v mikrovalno pečico. Zamrznjenih obrokov pa pred segrevanjem ne pozabite najprej odtaliti.

Pri izbiri obrokov za pripravo, se odločite za takšnega, ki se ga ne boste že po prvem poskusu naveličali, in seveda takšnega z visoko vsebnostjo hranil, ki bo zagotovil vse potrebno za vaš aktivni življenjski slog. Ker okusno in hranljivo ne gre vedno z roko v roki, za navdih uporabite našo zbirko receptov . Nekatere obroke odlično dopolnjujejo izdelki NUTRILITE, ki vam pomagajo zapolniti morebitne vrzeli v vaši prehrani. Uživajte na primer v treh topnih vlakninah različnega rastlinskega izvora z vlakni v prahu NUTRILITE ali pa poskrbite, da boste v svojo prehrano vključili vseh devet esencialnih aminokislin – gradnikov življenja – s pomočjo rastlinskih proteinov NUTRILITE. Če ste pripravljeni in se želite čim prej lotiti nove rutine priprave obrokov, smo vam v nadaljevanju pripravili tri slastne jedi, ki bodo poskrbele, da ne boste nikoli več razočarano stali pred praznim hladilnikom.

Puding s chia semeni

Ta izjemno preprost recept iz treh sestavin bo poskrbel, da je vaš zajtrk bogat z vlakninami. Če receptu dodate še NUTRILITE rastlinske proteine, boste s tem poskrbeli za dodatno prehransko podporo. Lahko vključite tudi mešano sadje, muslije ali okusne kompote ter tako pričarate različne navdušujoče okuse. Najboljše pri vsem pa je, da je to popolnoma zdrava sladica!

© Stocksy

V Amagramu si oglejte, kako pripraviti puding s chia semeni ali pa recept prenesite v obliki PDF / ePub .

Juha s korenčkom in ingverjem

Popolna juha, ki vas bo pogrela, je primerna za vegane, vegetarijance in vse ljubitelje korenčka. Polna je sveže zelenjave, kanček ingverja pa poskrbi za popoln pikantni dodatek. To je odlična jed, ki jo lahko zamrznete in shranite za tiste tedne, ko imate povsem poln urnik.

© StockFood

V Amagramu si oglejte, kako pripraviti juho s korenčkom in ingverjem ali pa recept prenesite v obliki PDF / ePub .

Pečena zelenjava in piščanec

Ta slastna pojedina vključuje več jedi in poskrbi za odličen preplet okusov, ki se mu je nemogoče upreti. Če želite, da bo zelenjava zares sveža, jo začinite in nato hranite v hladilniku v posodi iCook s pokrovko po lastni izbiri. Tako boste morali že narezano zelenjavo samo še naložiti na pekač in jo popeči. To velja tudi za blanširan brokoli.

© StockFood

V Amagramu si oglejte,kako pripraviti pečeno zelenjavo in piščanca ali pa recept prenesite v obliki PDF / ePub .

Tako zares preprosto je – izberite, pripravite in dragoceni čas raje namenite tistemu, kar vam prinaša veselje. Dober tek!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem