Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Naj vaš dom zasije!

Dom

Čiščenje trdovratnih madežev ne bo več neprijetno hišno opravilo, če boste imeli pri roki SA8 belilo za vse vrste tkanin.

Prepričani smo, da imate s čiščenjem že kar precej izkušenj. Zagotovo poznate kar nekaj trikov, s katerimi poskrbite za brezhibno čistočo svojega doma. Navsezadnje je skrb za prostor pomembna za vaše zdravje in splošno dobro počutje. Toda, ali ste se že kdaj srečali s kakšnim trdovratnim madežem in se ob tem spraševali, ali obstaja kak drug način, kako ga odstraniti?

Za vas imamo odlično novico – SA8™ belilo za vse vrste tkanin je učinkovito skrivno orožje pri čiščenju. Zasnovano je na kisikovem belilu, zato to čistilno sredstvo ni popolno le za beljenje perila, ampak tudi za odstranjevanje trdovratnih madežev. Čeprav to samo po sebi ni večnamensko čistilo, je za določene namene izjemno učinkovito.

Tu je nekaj načinov, na katere lahko uporabite SA8 belilo za vse vrste tkanin in tako poskrbite, da bo vaš dom zasijal:

1. Znebite se čajnih in kavnih madežev

© iStockphoto

Obarvane skodelice in lončke za čaj ali kavo napolnite z vrelo vodo. V njih raztopite 5 ml belila in pustite stati eno uro. Nato temeljito izperite in videli boste sijoče rezultate!

2. Uredite svojo leseno teraso

SA8 belilo za vse vrste tkanin uporabite za osvežitev svoje terase. V 4 litre vode dodajte 35 ml belila in ga s pršilno steklenico ali vedrom nanesite na leseno površino. Pustite delovati 5–30 minut in preden se posuši, zdrgnite s krtačo in sperite z vodo.

3. Očistite fugirno maso med ploščicami

Čiščenje fugirne mase je lahko hitra in preprosta naloga. Samo zmešajte 70 ml SA8 belila za vse vrste tkanin s 30 ml vode, da dobite pasto. Nadenite si gumijaste rokavice in pasto nanesite na fugirno maso. Mešanico pustite delovati eno uro in jo nato zdrgnite, sperite in pustite, da se posuši na zraku.

© Getty Images

4. Negujte svoje pulte

SA8 belilo za vse vrste tkanin lahko uporabite tudi za drgnjenje pultov. Samo nanesite malo praška na površino in zdrgnite z vlažno gobo ali krpo. Po tem dobro sperite s čisto vodo.

5. Odstranite neprijetne vonjave iz koša

Ne glede na to, ali gre za običajne smeti ali smrdljive plenice, SA8 belilo za vse vrste tkanin vam bo v pomoč. Dodajte 45 ml belila v 1 liter vode in s tem umijte notranjost ter zunanjost koša. Ko končate, ga sperite z vodo in pred uporabo pustite, da se posuši na zraku.

Dodatni nasveti

Preden se lotite čistilne akcije, smo za vas zbrali nekaj namigov, ki jih morate upoštevati pri uporabi kisikovega belila:

  1. Čeprav je kisikovo belilo vsestransko, ne nadomešča vsakdanjega večnamenskega čistila. Kadar gre za vzdrževanje čistoče doma, izberite običajna čistila in belilo uporabljajte samo, ko naletite na madeže, ki jih je težko odstraniti.

  2. Pri mešanju belila z vodo priporočamo uporabo tople ali vroče vode, da se prašek popolnoma raztopi.

  3. Nekateri madeži lahko zahtevajo močnejše, daljše ali celo večkratne nanose. Toda za začetek vedno najprej uporabite najbolj razredčeno raztopino in po potrebi ustrezno povečajte koncentracijo.

  4. Čeprav je kisikovo belilo nestrupeno, za zaščito rok pred draženjem uporabite rokavice, če belilo nameravate uporabljati dlje časa.

Zakaj izbrati SA8 belilo za vse vrste tkanin?

Ne samo, da SA8 belilo za vse vrste tkanin ne vsebuje klora in je prijazno do barv, zagotavlja tudi učinkovito čiščenje za številne tekstilne izdelke. Ne vsebuje nobenih fosfatov, barvil, EDTA ali NTA in je biološko razgradljivo. SA8 belilo za vse vrste tkanin je na voljo tudi v okolju prijazni kartonasti embalaži, zato je to odlična izbira za vse, ki želijo poskrbeti za bolj trajnostno uporabo.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem