Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Okolju prijazno čiščenje doma

Dom

Amway Home zagotavlja okolju prijazne rešitve za vaše potrebe v gospodinjstvu

Poskrbite za čistočo svojega doma tako, da si ustvarite tedenski razpored. Če ne želite storiti vsega naenkrat, lahko dneve razdelite po prostoru ali nalogah, kot so kuhinja ob torkih, čiščenje tal ob četrtkih in pranje perila ob nedeljah. Če boste najprej pospravili nered, bo čiščenje potekalo hitreje. Ko se ukvarjate z gospodinjskimi opravili, premislite o tem, da bi si pripravili seznam nalog, ki jih morate izvesti v vsaki sobi.

Amwayevi izdelki za dom so odgovor na skoraj vse potrebe posameznega gospodinjstva in vključujejo izdelke, ki vsebujejo našo patentirano formulo BiocQuest™. Formula zagotavlja močno in koncentrirano raztopino za čiščenje z aktivnimi sestavinami, namesto neučinkovitih polnil in vode, zato lahko iz manj izdelka dobite več. Izdelki z našo formulo BioQuest™ so tudi popolnoma biološko razgradljivi, kar pomeni, da razpadejo naravno, ter so dermatološko preizkušeni in tako potrjeno prijazni do vaše kože.

Trajnostni izdelki

Izdelki iz linije Amway Home so certificirani z listino AISE za trajnostno čiščenje. Vsi izdelki, navedeni v tem članku, imajo tudi oznako Safer Choice agencije za varstvo okolja ZDA. Program Safer Choice pomeni, da ima izdelek bolj pozitiven vpliv na zdravje ljudi in okolje kot uveljavljeni izdelki iste vrste.

© Getty Images

Iščete navdih? Tukaj je primer tedenskega razporeda čiščenja po sobah, ki ga lahko uporabite skupaj z okolju prijaznimi izdelki za dom Amway Home, ki jih boste potrebovali.

1. dan: kuhinja

Tedensko čiščenje in brisanje kuhinje je dobra navada, s katero se lahko izognete nabiranju drobtin in umazanije. Za zmanjšanje količine odpadkov namesto papirnatih brisač uporabite gobice in krpe za večkratno uporabo. Ne pozabite na dele, ki jih ne opazite na prvi pogled, na primer notranjost hladilnika in pečice. To so glavna območja, kjer se umazanija pogosto nabira in jih bo sčasoma morda vse težje očistiti, če pozabite nanje.

Priporočamo uporabo L.O.C.™ čistila za kuhinjo za zatesnjene, pralne površine, kot so pulti, štedilniki, aparati, korita in hladilniki. To je visokozmogljivo čistilno sredstvo z vonjem citrusov in je dovolj močno, da odstrani najtrdovratnejšo maščobo in umazanijo. Koncentrirana formula zagotavlja odlično vrednost za vaš denar. 500-mililitrska plastenka traja tako dolgo kot štiri običajne steklenice čistila z razpršilcem. Ne vsebuje fosfatov, jedkih kislin, baz ali belila na osnovi klora, zato ne boste vdihavali škodljivih hlapov ali prišli v stik s strupenimi kemikalijami.

Za pečico uporabite čistilo za pečice AMWAY™. Ta edinstvena formula gela zmehča, odstrani in raztopi maščobo ter zapečene ostanke hrane, ki jih lahko preprosto obrišete. Čistilo je opremljeno s priročno ščetko, ki olajša drgnjenje.

2. dan: kopalnica

Za čiščenje kopalnice običajno potrebujemo različne izdelke, zato je najbolje, da si pred začetkom čiščenja najprej vse pripravite. Priporočamo uporabo L.O.C.™ čistila za kopalnico za večino površin, vključno s keramičnimi ploščicami, porcelanom, plastiko in nerjavnim jeklom. Če čistite samo keramične ploščice, lahko uporabite samo SA8™ belilo za vse vrste tkanin. Je dovolj učinkovito, da odstrani trdovratne vodne madeže, a hkrati dovolj nežno, da ne poškoduje ploščic. Koncentrirana formula preprosto raztopi in spere milnico, za seboj pa pusti površino brez sledi brisanja. Kot dodatek: L.O.C.™ čistilo za kopalnico vsebuje citronsko kislino, pridobljeno iz obnovljivih virov.

Za stranišče priporočamo Toilet Bowl čistilo za straniščno školjko, ki ne vsebuje fosfatov in klora ter učinkovito odstrani vodni kamen in druge madeže. Organske kisline pomagajo odstraniti najtrdovratnejši obroč okoli školjke in pod površjem vode odstranijo tudi najtrdovratnejše mineralne usedline iz trde vode. Svež vonj izvira iz formule za odstranjevanje vonjav NEUTRALOOR™, ki pomaga odpraviti neprijetne vonjave. Izdelek je varen za septične rezervoarje in vodovodne sisteme.

© Getty Images

3. dan: dnevna soba in jedilnica

Velike sobe se lahko zdijo zastrašujoče, zato si lahko prostor, ki ga čistite, predstavljate kot mrežo. Tako lahko čistite od zgoraj navzdol in od stene do stene, pri tem pa poskrbite, da enakega območja ne čistite dvakrat. Če želite, da bo umivanje tal učinkovitejše, najprej pometite ali posesajte in tako odstranite lase in drobce.

Za vse površine, ki jim voda ne bo škodovala, priporočamo vsestransko L.O.C.™ večnamensko čistilo. Biološko razgradljivo čistilo za čiščenje ter odstranjevanje umazanije in drugih ostankov uporablja naravno pridobljene sestavine. Najbolje pri tem pa je, da vam ga ni treba izpirati, zato lahko preskočite ta korak.

Za steklena okna, ogledala in televizijske zaslone priporočamo L.O.C.™ čistilo za steklo. Naravne rastlinske sestavine čudežno delujejo na steklenih površinah in poskrbijo za čudovit sij brez kakršnih koli sledi. Izdelek samo poškropite po površini in površino obrišite do suhega.

4. dan: pralnica

Vedno počakajte, da se vam bo nabralo dovolj oblačil, da lahko z njimi napolnite boben in tako zmanjšajte porabo vode in energije. Če so oblačila le rahlo umazana, prilagodite nastavitev umazanije na »rahlo«, da skrajšate čas pranja in prihranite energijo. Pri pranju upoštevajte, da so vsi Amwayevi detergenti najučinkovitejši pri 15 °C.

Za občutljive tkanine, kot so svila, volna ali športna oblačila s posebnimi premazi, priporočamo SA8™ Delicate tekoče koncentrirano pralno sredstvo. To pralno sredstvo z rastlinskimi sestavinami odstranjuje madeže z občutljivih tkanin in poskrbi za njihov sveži vonj. Primerno je tako za strojno kot ročno pranje. Ima tudi formulo za nadzorovano penjenje, ki zmanjša potrebo po spiranju, kar vam prihrani čas in energijo pri ročnem pranju.

Za čiste bele tkanine ali dodatno pomoč pralnemu sredstvu, ki je nežno do barv, priporočamo SA8™ belilo za vse vrste tkanin. Ta učinkoviti izdelek za čiščenje uporablja belilo s kisikom namesto klora. Je tudi vsestransko čistilo, ki ga lahko uporabljate za madeže po hiši, vključno s preprogami.

Če potrebujete kakšen drug izdelek, si oglejte ponudbo pralnih sredstev Amway Home . Izjemna raznolikost bo zagotovo zadovoljila vse potrebe.

Z organiziranim tedenskim urnikom čiščenja in širokim naborom izdelkov za čiščenje doma Amway Home lahko vsakdo poskrbi za bleščeče čist dom. Pri uporabi izdelkov za čiščenje Amway Home ne pozabite, da majhna količina zadostuje za velik učinek. Preberite nalepko na vsakem izdelku, da boste lahko uporabili ravno pravo količino.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem