Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Uporaba pomivalnega stroja – učinkovit in okolju prijazen način

Dom

Želite, da je vaša posoda tako čista kot vaša vest? Raziskali smo, kako vam lahko nove Dish DropsTM tablete za strojno pomivanje posode pomagajo pri lepem ravnanju s posodo, pomivalnim strojem in planetom.

Vsaka odločitev, ki jo sprejmete, vpliva na okolje. Plastika škoduje našim oceanom in vse vrste nezaželenih snovi zaidejo v habitate, v katere ne spadajo, zato so pravilne odločitve ključnega pomena. Del tega je tudi odločitev, katere tablete za strojno pomivanje posode je najboljše uporabljati. Res je, izbira pravih tablet za strojno pomivanje posode je lahko prav tako pomembna kot izbira pravega pomivalnega stroja. Zakaj?

Vsaka kapljica pomaga

Kadar govorimo o trajnostnosti, je pomembna vsaka podrobnost. Sestavine, proizvodnja in embalaža posameznega proizvoda so vse bistvenega pomena.

Prav tako pomemben dejavnik, ki je pogosto spregledan, so odpadki. Z Dish Drops™ tabletami za strojno pomivanje posode lahko računate na učinkovito čiščenje – brez jedkanja stekla zaradi mehke vode ali vodnih madežev zaradi trde vode – tako da vam posode ne bo treba znova umivati, kar bi jo lahko trajno poškodovalo in bi jo zaradi tega morali predčasno zamenjati.

© Getty Images

Prava izbira je preprosta – poiskati morate tisto, kar vzpostavi ravnovesje med okolju prijaznim delovanjem in učinkovitostjo. Nove in izboljšane Dish Drops™ tablete za strojno pomivanje posode so še bolj prijazne do okolja kot prej, hkrati pa zagotavljajo boljšo učinkovitost.

Visoko koncentrirana formula »vse v enem« vsebuje vse sestavine, ki jih pričakujemo od prvovrstnega izdelka. Formula zagotavlja odlične rezultate čiščenja, zato predpranje ni potrebno. Je prijazna do okolja, toda kljub temu učinkovita celo pri 40 °C. Poleg tega je vsaka tableta zapakirana v topljiv ovitek, kartonsko škatlo, ki jo je mogoče reciklirati, pa je odobril Svet za nadzor gozdov (FSC). Zdaj lahko zares poskrbite, da bo vaša vest tako čista kot vaša posoda.

© Getty Images

Okolju prijazni nasveti za pomivanje posode

Vas zanima, kaj še lahko storite, da izboljšate svoj ekološki odtis?


1. Vedno se prepričajte, da je pomivalni stroj poln

S tem ko se prepričate, da je pomivalni stroj popolnoma napolnjen, zmanjšate število pomivanj na teden in tako varčujete z energijo in vodo.


2. Posode predhodno ne spirajte

Odstranite odvečno hrano, vendar ne spirajte posode, preden jo odložite v pomivalni stroj, saj so Dish Drops™ zasnovane tako, da odstranijo preostalo hrano in maščobo. Predhodno spiranje je običajno nepotreben korak in potrata vode.


3. Vedno se prepričajte, da so filtri in ročice za prhanje čisti

Povečajte učinkovitost pomivalnega stroja z rednim čiščenjem ter pregledovanjem filtrov in pršilnih ročic v stroju.


4. Znižajte temperaturo

Če temperaturo segrevanja pomivalnega stroja znižate z visoke na srednjo, zmanjšate tudi porabo energije.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem