Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Vrnil se je pravi poznavalec čaja in kave!

Dom

Znova je na voljo iCook™ električni grelnik vode z digitalnim prikazovanjem temperature na dotik v omejeni izdaji! To je elegantna naprava, ki ne sme manjkati v nobeni sodobni kuhinji in ki jo ljubitelji čaja preprosto morajo imeti.

V drugi polovici 19. stoletja, ko je Anglija okrevala po posledicah velikega snežnega meteža in v času, ko so patentirali prve tekoče stopnice, je bil javnosti prvič predstavljen tudi električni grelnik vode. Naprava je bila nerodna in težka, voda pa je zavrela šele po 12 minutah. Toda sprožil je revolucijo razvoja električnega grelnika vode.

Skoraj 130 let pozneje lahko rečemo, da je nekoč preprosti električni grelnik vode danes bistveno naprednejši. Navdušujoča omejena izdaja iCook™ električnega grelnika vode z digitalnim prikazovanjem temperature na dotik predstavlja zadnji korak preoblikovanja naprave iz nepraktičnega eksperimenta v nepogrešljiv kuhinjski pripomoček. Grelnik je opremljen z nedrsečim ergonomskim ročajem, dvojno toplotno izolacijo brez BPA in notranjostjo iz nerjavnega jekla, tako da se voda ne dotika plastike. Njegov pametni digitalni zaslon na dotik z regulacijo temperature in sprotnim prikazom temperature pa poskrbi, da boste vsakič pripravili popolno skodelica čaja ali kave. Zdaj lahko doma pripravite kavo in čaj na profesionalen način, kadar koli!

Nekateri so za (manj) vroče

Iztegnjen mezinec ali ne? Pijete čaj z mlekom, medom ali limono? Zeleni, beli ali rooibos? Uživanje čaja je tema, o kateri bi lahko neskončno razpravljali. Brez dvoma pa so vsi enotnega mnenja, da je treba čaj, ne glede na vrsto, pripraviti na točno določeni temperaturi. Čaji z občutljivejšimi lističi so namreč primernejši za pripravo na nižji temperaturi in z namakanjem, medtem ko se močnejši čaji pripravljajo iz rastlin z odpornejšo površino lističev, kar pomeni, da jih je treba pripravljati na višjih temperaturah ter jih prevrevati.

Na srečo bo iCook™ električni grelnik vode poskrbel za popoln napitek, ne glede na to, na kateri čaj prisegate. Z digitalno krmilno ploščo na dotik, funkcijo vzdrževanja toplote za nadzor nastavljive temperature in sprotnimi odčitki temperature lahko nastavite natančno temperaturo. Če želite uživati v popolni skodelici, morate le upoštevati naslednje smernice glede temperature:

  1. zeleni čaj – namakajte ga 2–4 minute v vodi segreti na 70–80 °C,

  2. beli čaj – namakajte ga 4–6 minut v vodi segreti na 80 °C,

  3. oolong čaj – namakajte ga 5–8 minut v vodi segreti na 90 °C,

  4. črni čaj – namakajte ga 4–6 minut v vodi segreti na 100 °C,

  5. rooibos čaj – namakajte ga 5 minut v vodi segreti na 100 °C.

Več kot samo čaj

Seveda ne smemo pozabiti tudi na druge tople napitke poleg čaja. Vročo vodo z limono, na primer, je najbolje pripraviti na nizki temperaturi. Prav tako so kavna zrna najboljša, če so segreta na 90 °C.

iCook™ električni grelnik vode z digitalnim prikazovanjem temperature na dotik je prava izbira za vse vaše želje – od mlačne pitne vode (božanska je pri temperaturi 40 °C) do popolne skodelice čaja ali kave. Ne pozabite, da je to časovno omejena ponudba in na voljo samo do razprodaje zalog. Ne čakajte predolgo!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem