Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Poskusite to svežo različico tradicionalne enolončnice

Dom

Ker se mraz počasi poslavlja, je čas, da začnemo uživati bolj sveže, pisane jedi, polne okusnih hranil

Pomlad nam prinaša prvo svežo zelenjavo in zelišča. Oboje je vedno polno okusa in bogato s hranili. In po krepkih, težjih zimskih obrokih se vedno priležejo jedi, ki so lažje in bolj zdrave.

V našem receptu za pomladansko enolončnico boste našli veliko zelenjave in svežih zelišč, ki so nabiti s hranili in jedi dajejo odličen okus. Ne samo da je okusna, pojedli jo boste lahko tudi brez slabe vesti. Ta recept vključuje tradicionalno krepko enolončnico in jo poživi, tako da je odlična za pomlad. Dodali smo tudi nekaj preprostih prilagoditev, da je primeren tudi za vegane.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook posoda je odlična posoda za pripravo te jedi in tudi cele vrste drugih. Z metodo kuhanja Vitalok zelenjava ohrani več hranil in okusa. Način zadrževanja vlage ohrani do tretjino več bistvenih vitaminov in mineralov kot tradicionalne metode kuhanja, poleg tega pa tudi teksturo, barvo in okus jedi. Dobra novica je, da imamo na voljo posebno pomladansko ponudbo: 12-% popust na iCook komplete od 17. do 24. marca.

Če torej iščete jed, ki odraža lepoto najokusnejših spomladanskih darov, poskusite ta recept za svežo različico tradicionalne enolončnice. Po tem receptu lahko skuhate enolončnico za do štiri ljudi.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem