Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Presenetljivi načini uporabe vašega voka iCook

Dom

Ljubitelji hrane in voka, veselite se! Vok iCook™ lahko postane vaša nova priljubljena izbira za pripravo hrane v okviru 11 različnih metod priprave

Kaj vam pade na misel, ko vidite vok? Praženje seveda. Hiter, preprost obrok iz sestavin, ki jih imate trenutno pri roki. Ko gre za pripravo pražene jedi, vam vok iCook™ zagotovo pride prav in vam prihrani čas ter trud. Toda ali je ta čudoviti kuhinjski pripomoček res tako enostranski?

Odgovor je ne.

11 presenetljivih načinov uporabe voka iCook™

Cvrtje v ponvi

Pri večjih kosih mesa za kuhanje uporabite šibek enakomeren ogenj brez maščobe ali olja. Z ohranjanjem vitaminov živil s pomočjo funkcije Vitalok, je vok iCook™ idealna ponev za cvrtje pri nizkih temperaturah.

Uporabite svoj vok iCook™ in poskusite pripraviti okusne mehiške zavitke, polnjene s piščancem, čebulo in papriko .

Poširanje

V voku? Seveda, zakaj pa ne? Če boste kdaj potrebovali malo več prostora za poširanje, je lahko vaš vok iCook™ prava rešitev. Preprosto napolnite vok z vodo, zavrite in nato zmanjšajte temperaturo na srednjo. Počakajte, da vodni mehurčki rahlo brbotajo vsaj 15 minut.

Dušenje

Kuhanje z vokom vam omogoča optimalno prilagodljivost za uravnavanje temperature, zato je vok iCook™ pripravljen, ko je treba vse upočasniti in živila dušiti. To velja tudi za vse kasnejše dodatke vaši omaki, ki jo lahko dušite po svojem okusu, ne da bi pri tem ogrozili delo, ki ste ga že opravili.

Pečenje

Morda se vam ne zdi, da je to tehnika, ki jo lahko izvaja vaš vsakdanji vok, vendar je to posebnost voka iCook™. Pečete lahko okusna živila, kot so oreščki ali zelenjava. Snemljiva rešetka je vaša osnova, pokrov pa zajame toploto in jo enakomerno porazdeli, tako kot v pečici. To voku iCook™ omogoča, da zajame okuse in zdravstvene koristi vaše hrane na način, na katerega to ne uspe nobeni pečici. Druge sestavine se lahko nahajajo pod rešetko in se tako vse kuha hkrati.

Globoko in plitvo cvrtje

Vaš vok iCook™ je primeren tudi za globoko cvrtje ali za bolj zdravo, manj mastno alternativo – plitvo cvrtje. Oblika voka je popolna za čim natančnejše dodajanje želene količine olja.

Iščete okusno predjed? Uporabite svoj vok iCook™ za cvrtje zdravih zvitkov iz jajčevcev z zelišči in kremnim sirom .

Rahlo vrenje

Rahlo vrenje je še ena metoda, ki zahteva dobro regulacijo temperature. Golaž, čili ali celo juhe so kot nalašč za ta način kuhanja. Skoraj vsaka vrsta omake, ki jo pripravite, bo potrebovala nekaj trenutkov, da zavre – in to je druga lastnost voka iCook™.

Počasno kuhanje

Počasno kuhanje je v bistvu daljše kuhanje brez predhodnega cvrtja ali praženja. Mislite, da bo vašemu voku iCook™ dolgčas? Pomislite še enkrat in pričnite s počasnim kuhanjem.

Kuhanje in delno kuhanje

Zdaj, ko veste, da lahko v voku iCook™ pečete, poširate in dušite, vas ne bi smelo presenetiti, da le-ta omogoča tudi kuhanje in delno kuhanje (v vreli vodi). Enostavno vzdržujte enakomerno toploto voka, dokler ne začnejo mehurčki brbotati. 7-plastna zasnova voka iCook™ zagotavlja, da se hrana ne bo prijela na dno voka ali zažgala. Vendar pazite, da ne uporabljate visoke temperature, saj lahko to poškoduje vok.

Preizkusite ta način kuhanja, ko pripravljate slastne pakistanske jajčevce z jogurtovo omako .

Parjenje

Vok iCook™ lahko uporabljate tudi kot parni kuhalnik. Najboljši način kuhanja v okviru te metode je uporaba snemljive rešetke in pokrovke, kot pri pečenju, le z vrelo vodo na dnu posode.

Smo vas navdihnili? Oglejte si te okusne recepte in začnite kuhati s svojim vokom iCook™.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem