Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Kako prati perilo dojenčkov

Dom

Udobje za dojenčka, pomirjenost mame in očeta

Le kdo bi vedel, da lahko tako dragocen in majhen človek v kratkem času ustvari toliko umazanega perila? Vsak starš ve, kako hitro zraste kup majic, popackanih s hrano, ko so otroci le otroci. To pomeni, da se oblačila dojenčkov perejo veliko.

A znano je - tisti detergenti za pranje perila, s katerimi odstranimo trdovratne madeže? Ostre kemikalije v nekaterih od njih lahko dražijo občutljivo kožo vašega dojenčka, kar lahko sproži rdeče lise in celo srbenje. Na srečo Amway ponuja detergent, posebej oblikovan za dojenčke, ki je nežen do občutljive kože, vendar neizprosen do madežev.

Zakaj potrebuje koža dojenčkov dodatno pozornost?

Koža dojenčkov je zelo občutljiva in približno 30 % tanjša od kože odraslih. Dokler ne dosežejo starosti malčkov, koža dojenčkov ne more zadržati ustrezne količine vlage, kot jo lahko koža odraslih. Zato so dojenčki občutljivi na okoljske strese v vsakdanjem življenju, kot so suha klima, veter, milo in odrgnine zaradi oblačil in plenic. Ta dražila lahko povzročijo izpuščaje in splošno nelagodje za vašega dojenčka.

Nekateri dojenčki so še bolj občutljivi kot drugi in se slabo odzivajo na barvila, dišave in detergente. Zato so izdelki za nego kože za dojenčke, kot so šamponi in losjoni, običajno oblikovani tako, da so izjemno nežni in brez dišav.

Priprava oblačil dojenčkov

Upoštevati je treba nekaj stvari, da zmanjšate tveganje za draženje kože vašega dojenčka.

Prvič, ko kupujete nova oblačila ali odeje, je dobro, da te tkanine operete, preden dojenčka zavijete vanje. Oblačila vašega dojenčka so prepotovala določeno pot, preden so prispela v vašo nakupovalno košarico. Te pižame so verjetno nekaj časa ležale v tovarni, paketu ali skladišču ali na polici trgovine in zato so se na njih najverjetneje nakopičili mikrobi in kemikalije.

S pranjem novih oblačil izperete tudi dodatno barvilo v sintetičnih vlaknih. Presežek barve lahko pri ljudeh z občutljivo kožo, zlasti pri dojenčkih, ki imajo že tako ali tako občutljivo kožo, povzroči alergijsko reakcijo.

Ne glede na to, ali gre za prvo pranje oblačila ali pa poskušate oprati madeže, vedno uporabite detergent za perilo, ki je oblikovan za občutljivo kožo.

Predlagamo SA8™ BABY tekoče koncentrirano pralno sredstvo z mehčalnim učinkom Amway Home™. Brez fosfatov, klora, EDTA, NTA in NPE, ta tekoči detergent odstranjuje madeže, hkrati pa tkanine lepo zmehča, za občutljivo kožo pa ga priporočajo celo pediatri.

Dobro za dojenčke in tudi za vas!

Patentirana formula BIOQUEST ne vsebuje barvil, klora, fosfatov ali optičnih belil. Vsebuje tudi aloe vero, naravni balzam za kožo, znan po vlaženju izsušene kože.

Ta detergent ima tudi oznako skladnosti, potrjeno s strani ameriškega programa EPA Safer Choice, kar pomeni, da vsebuje sestavine z bolj pozitivnimi lastnostmi za zdravje ljudi in okolje kot konvencionalni izdelki iste vrste.

Bonus: ta detergent ni primeren samo za oblačila dojenčkov – dovolj je močan, da je učinkovit tudi pri pranju oblačil za odrasle. Če je dovolj nežen za kožo vašega dojenčka, je dovolj nežen tudi za vas.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem