Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Kaj je novega s številkami izdelkov?

Dom

Bodite pozorni na nove številke izdelkov za nego doma.

Spraviti prave Amwayeve izdelke v roke pravim Amwayevim NAP-om je ogromen logističen dosežek, katerega del je obsežno načrtovanje, izdelava in prevoz. Belgijsko mesto Mouscron je nedavno postalo glavno prizorišče za izdelavo izbranih tekočih izdelkov za nego doma za evropske potrebe. V tem procesu smo spremenili številne številke izdelkov, kar je pripeljalo do peščice opaznih sprememb.

Nega doma

Ker smo premestili izdelovalni obrat, Amway sedaj v Evropi proizvaja in distribuira skupno deset izdelkov. Pomembno je, da se je šestim od njih v zadnjem letu spremenila številka izdelka.

Zato želimo izkoristiti to priložnost, da bralce opomnimo, natanko katerim izdelkom se je spremenila številka. V ta namen smo navedli deset izdelkov za nego doma, ki so trenutno v proizvodnji v Mouscronu, s krepko pisavo pa smo označili tiste, katerim smo v zadnjem letu spremenili številko izdelka.

Izdelek

Številka izdelka:

SA8™ Delicate tekoče koncentrirano pralno sredstvo za občutljivo perilo
Velikost: 1 liter

110479

DISH DROPS™ koncentrirano čistilo za pomivanje posode
Velikost: 1 liter

110488

L.O.C.™ večnamensko čistilo
Velikost: 1 liter

0001

AMWAY™ čistilo za pečice
Velikost: 500 ml

0014

ZOOM™ koncentrat univerzalnega čistilnega sredstva
Velikost: 1 liter

117074

AMWAY sredstvo za pranje avtomobilov
Velikost: 1 liter

117075

L.O.C. čistilo za kopalnico
Velikost: 500 ml

117078

L.O.C. čistilo za kuhinjo
Velikost: 500 ml

117079

L.O.C. čistilo za steklo
Velikost: 500 ml

117080

L.O.C. čistilo za redno čiščenje kabine za prhanje in kadi
Velikost: 500 ml

117081


Ker stare številke izdelkov v sistemu naročanja ne bodo več delovale vas prosimo, da si zapomnite šest novih. Enako pomembno je, da jih posredujete tudi svojim strankam. Prosimo upoštevajte, da so v Katalogu izdelkov, v cenikih in v spletni reviji Amway Online prikazane samo nove številke izdelkov. Ko končate, se lahko naslonite in sprostite, saj veste, da bo za ostalo poskrbel nov proizvodni obrat v Mouscronu. Naslednje naročilo izdelkov za nego doma bo pri vas tako hitro kot vedno.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem