Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

DISH DROPS – skrivno orodje!

Vzdrževanje doma

Preberite, kakšne so prednosti številnih izdelkov AMWAY HOME.

Listje morda res že rumeni, kar pa ne pomeni, da ni še vedno čas, da s prijatelji in sorodniki uživate v preprostih radostih žara na prostem. Ko boste začeli s peko, se boste morda sami pri sebi nasmehnili, saj veste, da vam bodo izdelki DISH DROPS™ priskočili na pomoč, ko bo potrebno maščobo in zasušeno hano očistiti z žara.

Kako lahko pomaga

To izredno zmogljivo sredstvo ne prizanaša nobeni umazaniji, toda do rok je nežno. Od prvega trenutka, ko boste uporabili DISH DROPS koncentrirano čistilo za pomivanje posode, boste opazili, da je nekaj drugače. Že kapljica ali dve poskrbita, da bo posoda bleščeče čista, sveži duh po citrusih pa traja in traja. Sinergija zvlečka perile, aloje, alfahidroksilne kisline in čistil na osnovi kokosa krepi blažilni učinek na kožo. Več kot 84 % učinkovin v tem koncentriranem čistilu je iz naravnih virov. DISH DROPS koncentrirano čistilo za pomivanje posode lahko uporabljate celo v mrzli vodi. Ste vedeli, da je ta izdelek prejel patent zaradi svoje posebne formule, ki izboljša razpršitev, delovanje v trdi vodi in penjenje ter ohranja kožo zdravo?

In to še ni vse

Še bolj priročen je DISH DROPS prašek za strojno pomivanje posode v majhni škatli, ki je preprosta za shranjevanje, in DISH DROPS tablete za strojno pomivanje posode z osmimi bistvenimi načini čiščenja*, sedaj v ovitku, ki je topen v vodi in se razgradi pri 40 °C. Uporaba je preprosta – zadostuje že ena tableta. Oba izdelka sta brez fosfatov in perboratov, njuna aktivirana formula s kisikom in dvojnimi encimi pa pomaga odstranjevati madeže, ki nastajajo zaradi trde vode.

Pomočnik pri čiščenju

Še en krasen izdelek, ki ga lahko ponudite svojim strankam, so DISH DROPS SCRUB BUDS™ gobice iz nerjavnega jekla. Visoko kakovostne niti iz nerjavnega jekla so obstojne in odporne proti rji. Ker so tako trajne in večkratno uporabne, se ohranijo dvakrat dlje kot navadne kovinske krpice za drgnjenje in štirikrat dlje kot gobice iz jeklene volne. Ker jih je preprosto splakniti in jih lahko celo perete v pomivalnem stroju, se SCRUB BUDS ne navzamejo vonjev, ki so običajni za navadne gobice iz jeklene volne. Gobice iz nerjavnega jekla so vsestranske. Dovolj nežne so, da z njimi čistite steklo, hkrati pa dovolj grobe, da odstranijo rjo in zasušeno umazanijo s kovinskih predmetov – na primer z rešetke za žar.

*Čistilo, pomoč pri splakovanju, faktor soli, čistilo za pomivalni stroj, zaščita stekla, zaščita srebrnine, topilo skorje, sijaj nerjavnega jekla.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem