NAGRADE ZA USPEH
© Maa Hoo/Stocksy

Pripnite naš priročnik za čiščenje, da boste hitro očistili svoj dom!

Vzdrževanje doma

Vam primanjkuje časa? Pokazali vam bomo, kako boste svoj dom ohranili urejen in čist s kar najmanj truda in uporabo čim manj izdelkov. Prenesite in natisnite naš vidni opomnik za hitro opravljanje vsakdanjih opravil ter ga pripnite na vidno mesto.

Zdrave navade so čudovite. Pomislite na tedensko uporabo mask za obraz, obisk fitnesa ali da pojeste jabolko na dan! Bolj kot boste občutili prednosti, toliko enostavneje bo, da bodo postali del vaše vsakodnevne rutine.

Ali verjamete, da enako velja tudi za čiščenje?

Če se navadite vsak dan malo počistiti, vam ne bo treba porabiti velikega dela dneva – ali tedna – za uporabo metle, krpe ali gobice za čiščenje. Ključno je, da si čiščenje razdelite v nekaj bistvenih posamičnih opravil. Pokazali vam bomo, kaj je mogoče, ne glede na to, če imate na voljo samo minuto časa – ali pa 30 minut.

  • V manj kot <v i="0" class="dragged"/> sekundah posteljite posteljo!
  • Samo <v i="0"/> minut, da očistite stranišče!
  • Samo <v i="0"/> minut, da pobrišete tla!
  • Vzemite si <v i="0"/> minut, da očistite okna!

V manj kot 3 minutah

Potrebujete samo od šestdeset do 180 sekund, da posteljete posteljo, očistite umivalnik ali malce obrišete prah. Spremenite svojo mislenost: namesto da si mislite, da morate očistiti celoten dom ali pa eno celo sobo, izberite samo en predel. Če imate čistilna sredstva pri roki, na primer čistilo za kuhinjo L.O.C.™ pod umivalnikom ali čistilo za kopalnico L.O.C. v kopalnični omarici, bo čiščenje še hitrejše.

5 minut

Potrebovali boste samo pet minut, da napolnite ali izpraznete pomivalni stroj, posesate kavč ali uredite nočno omarico ali drugo manjše pohištvo. Katera druga opravila še lahko opravite v petih minutah? Sami si merite čas.

Najhujše opravilo od vseh je zdaj prijetnejše z zmogljivim čistilom za straniščno školjko TOILET BOWL. Ko ga nanesete, počakajte 30 minut, da opravi svoje trdo delo, nato pa v nekaj preprostih minutah očistite do čistega. Kaj je lahko slabega pri tem?

15 minut

Ste se nekega jutra vstali prej kot običajno? Dodatni čas izkoristite, da boste poskrbeli za sijaj prhe ali kopalne kadi z blagim čistilnim sredstvom L.O.C. Ste končali z večerjo? Ste pripravljeni, da se usedete pred televizor in si ogledate svojo najljubšo nadaljevanko ali nanizanko? Po pospravljanju posode porabite samo še dodatnih 15 minut, da pobrišete tla. Za to nalogo je popolno večnamensko čistilo L.O.C. Ta čas lahko porabite tudi, da posesate preproge v eni ali dveh sobah.

Kdaj ste nazadnje svoje ponve očistili do sijaja, namesto da jih samo postavite v pomivalni stroj? S čistilom za kovine L.O.C. boste dosegli veliko boljše rezultate. Povrnite jim njihov prvotni sijaj!

30 minut

Celo največja opravila lahko razdelite na manjša. Rezervirajte si 30 minut za opravila, ki bi jih najraje ignorirali.

Kdo pravi, da morate vsa okna očistiti na isti dan? Očistite toliko oken, kot jih lahko očistite v pol ure, preostalo delo pa dokončajte nek drug dan. Rešitev za čista okna brez lis predstavlja čistilo za steklo L.O.C. Dober je tudi babičin nasvet za uporabo časopisnega papirja – če se črnilo ne razmaže. Slabša rešitev so papirnate brisače, saj vam bodo pogled ovirali koščki »mucik« in lise.

Čista pečica povsem spremeni stvar. Še večja sprememba pa je redno čiščenje pečice – na dolgi rok porabite veliko manj časa. Čistilo za pečice v gelu AMWAYTM uproabite v skladu z enostavnimi navodili. Počakajte 30 minut in nato izperite. Medtem ko čakate, lahko opravite eno od zgornjih hitrih opravil. Navadite se svoj čas izrabljati strateško. (Med čakanjem lahko izpopolnjujete svoje prodajne veščine. Izbira je povsem vaša.)

Čisto stanovanje, lahko ste brezskrbni

Tako, tukaj je vaš dokaz. Ni potrebno, da vam hišna opravila delajo preglavico, ni potrebno, da vzamejo veliko časa ali da zanje uporabite veliko izdelkov. Res je, da se vedno najde kaj za počistiti, vendar če vzamete nadzor nad svojimi nalogami, lahko prihranite ogromno časa – časa, ki bi ga lahko preživeli z družino ali prijatelji.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem