Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Maa Hoo/Stocksy

Čiščenje v majhnih dozah

Vzdrževanje doma

Pet minutni nasveti za zanesljivo čistočo vašega doma

V trenutni situaciji je pomembno, da zagotovimo čisto in varno zavetje za vas in vašo družino. Vendar, ko se v vašem bivališču nenadoma združijo pisarna, telovadnica ter celo šola, je težko vse to nadzorovati, še posebej, ko vam primanjkuje časa. Pokazali vam bomo, kako boste svoj dom ohranili urejen in čist s čim manj slabe volje in truda.

Če se navadite vsak dan malo počistiti, vam ne bo treba porabiti velikega dela tedna za uporabo metle, krpe ali gobice za čiščenje. Ključno je, da si čiščenje razdelite v nekaj bistvenih posamičnih opravil. Pokazali vam bomo, kaj je mogoče, ne glede na to, če imate na voljo samo minuto časa – ali pa 30 minut.

  • V manj kot <v i="0" class="dragged"/> sekundah posteljite posteljo!
  • Samo <v i="0"/> minut, da očistite stranišče!
  • Samo <v i="0"/> minut, da pobrišete tla!
  • Vzemite si <v i="0"/> minut, da očistite okna!

V manj kot 3 minutah

Potrebujete samo od šestdeset do 180 sekund, da posteljete posteljo, očistite umivalnik ali malce obrišete prah. Spremenite svoj odnos: namesto da si mislite, da morate očistiti celoten dom ali pa eno celo sobo, izberite samo en predel. Če imate čistilna sredstva pri roki, bo čiščenje še hitrejše.

5 minut

Potrebovali boste samo pet minut, da napolnite ali izpraznite pomivalni stroj, posesate kavč ali uredite nočno omarico ali drugo manjše pohištvo. Katera druga opravila še lahko opravite v petih minutah? Sami si merite čas.

Tudi najhujše izmed opravil, čiščenje straniščne školjke, lahko postane bolj prijetno z zmogljivim čistilom za straniščno školjko. Po nanosu, počakajte 30 minut, da opravi svoje trdo delo, nato pa v nekaj preprostih minutah dokončajte njegovo delo. Kaj je lahko tako slabega pri tem?

15 minut

Ste se vstali prej kot običajno? Dodatni čas izkoristite, da boste poskrbeli za sijaj prhe ali kopalne kadi. Ste končali z večerjo? Ste pripravljeni, da se usedete pred televizor in si ogledate svojo najljubšo nadaljevanko ali nanizanko? Po pospravljanju posode porabite samo še dodatnih 15 minut, da pobrišete tla. Za to nalogo je popolno večnamensko čistilo . Ta čas lahko porabite tudi, da posesate preproge v eni ali dveh sobah.

30 minut

Celo največja opravila lahko razdelite na manjša. Rezervirajte si 30 minut za opravila, ki bi jih najraje ignorirali.

Kdo pravi, da morate vsa okna očistiti na isti dan? Očistite toliko , kot jih lahko očistite v pol ure, preostalo delo pa dokončajte nek drug dan. Dober je tudi babičin nasvet za uporabo časopisnega papirja – če se črnilo ne razmaže. Slabša rešitev so papirnate brisače, saj vam bodo ob sončnem vremenu pogled ovirali koščki »mucik« in lise.

Čisto stanovanje, lahko ste brezskrbni

Tako, tukaj je vaš dokaz. Ni potrebno, da vam hišna opravila delajo preglavico, ni potrebno, da vzamejo veliko časa ali da zanje uporabite veliko izdelkov. Res je, da se vedno najde kaj za počistiti, vendar če se dela lotite stratežko in vzamete nadzor nad obstoječimi nalogami, lahko prihranite ogromno časa – časa, ki bi ga lahko preživeli z vašo družino.Prenesite in natisnite naš vidni opomnik za hitro opravljanje vsakdanjih opravil ter ga pripnite na vidno mesto.

Za dodatne informacije in nasvete obiščite našo spletno stran Amway, skupaj doma.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem