Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© ©STOCKSY / LUMINA IMAGES

Naj se zabava nadaljuje

Vzdrževanje doma

Naj bo pomivanje posode po vaši naslednji zabavi enostavno.

Ne glede na to, če gre za rojstni dan, obletnico, srečanje ali proslavljanje dosežka nekoga, vsake toliko časa najdemo vzrok za zabavo. Priprava je lahko zelo zabavna - odločanje, kaj bomo postregli, kako okrasiti mizo in katero glasbo bomo predvajali, da bomo vzpostavili pravo vzdušje.

Po zabavi

Kuhanje in predstavitev impresivne ponudbe hrane in pijače pomeni, da boste morali uporabiti posodo, krožnike, kuhinjske pripomočke, jedilni pribor, kozarce in skodelice različnih oblik in velikosti. Po končani zabavi pa morate posodo zložiti v pomivalni stroj ali jo umiti na roke - ali pa kar oboje. Za drugačen končni rezultat poskrbijo visokokakovostni izdelki.

Naj vam pomivanje posode ne bo muka

© © STOCKSY / JULIAKAPELOVA

Pomivanje posode je enostavnejše z izdelkoma za strojno pomivanje posode DISH DROPS™, ampak zakaj ne bi bil celoten postopek polnjenja ali praznjenja pomivalnega stroja ali pomivanja ponev tudi zabaven? Ob delu poslušajte živahno glasbo ali zabavno oddajo - razpoloženje za zabavo se bo nadaljevalo tudi, ko bo vaša posoda nazaj pridobivala svoj lesk!

Uspešen cikel

Preden zaženete cikel pomivalnega stroja, vanj nasujte pravo količino Praška za strojno pomivanje posode DISH DROPS ali dodajte eno priročno Tableto za strojno pomivanje posode. Namig: folija na vsaki tableti je topna v vodi, zato vam je ni treba odstraniti!

Oba izdelka za strojno pomivanje posode DISH DROPS vsebujeta formulo za mehčanje trde vode, kar zmanjšuje praske in madeže na kozarcih. Kisikovo belilo ter učinkovite soli in encimi pomagajo odstraniti celo trdovratne ostanke hrane. Ko je cikel končan, boste veseli, da ste izbrali izdelek prave blagovne znamke, ko boste iz stroja praznili svojo najljubšo posodo.

Pomoč pri roki

Močna formula Koncentriranega čistila za pomivanje posode DISH DROPS omogoča, da že majhna količina izdelka doseže učinkovite rezultate. Nam ne verjamete? Oglejte si video z demonstracijo pihanja mehurčkov! Ta tekočina se z lahkoto prebija skozi maščobo in omake, celo ob uporabi hladne vode, hkrati pa je prijazna do okolja, saj je 84 % njenih sestavin pridobljenih iz naravnih virov. Izvlečki japonske kreše med pomivanjem negujejo vaše roke.

Če je za odstranjevanje umazanije na loncih in ponvah potrebne več moči, lahko tekočino uporabite za učinkovito namakanje - ali pa nežno drgnete z Gobicami iz nerjavnega jekla DISH DROPS SCRUB BUD™!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem