Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Shutterstock

Čisto poslovanje

Vzdrževanje doma

Nove stranke? 6 učinkovitih in trajnostnih izdelkov, ki zlahka odprejo vrata

Za pristop k novim strankam imamo nekaj odličnih izdelkov, ki vam bodo pomagali začeti pogovor. Oglejte si predstavitve, da boste videli, kako odlični so rezultati.

1. Učinkovito in trajnostno

L.O.C.™
večnamensko čistilo
je bil prvi Amwayev izdelek, ki sta ga dala na trg Rich DeVos in Jay Van Andel leta 1959 (številka izdelka 0001). To je bilo eno izmed prvih biorazgradljivih in koncentriranih večnamenskih čistil.

Prodajna lastnost: ta močna prodajna uspešnica zareže skozi umazanijo, za seboj pa pusti bleščeče površine brez sledi in usedlin. Sestavine so naravno pridobljene in prijazne do rok.

Predstavitev – Stranko vprašajte, ali lahko uporabo izdelka demonstrirate v kuhinji. S seboj imejte mehko krpo.

2. Deluje kot čarovnija

Pljuski masla, olja in omak lahko uničijo vaše najljubše oblačilo. Pred pranjem na madež nanesite nekaj SA8™ odstranjevalca madežev pred pranjem. Vsebuje edinstveno mešanico topil in površinsko aktivnih snovi ter ima nežen vonj po citrusih.

Prodajna lastnost: Izdelek odstrani madeže brez drgnjenja ali namakanja. Še posebej dobro odstranjuje umazanijo na ovratnikih in manšetah srajc. Eno razpršilo zadostuje za 80 srajc.

Predstavitev – Vprašajte, ali lahko izdelek nanesete na manšeto obrabljene srajce ter stranko spodbudite, da vam pove, ali je zadovoljna z rezultati po končanem pranju.

3. Vsestranska moč

Naslednji dober predstavitveni izdelek je SA8 belilo za vse vrste tkanin. Deluje kot sredstvo za predpranje, ki pomaga odstraniti madeže s tkanin, in je prijazen do okolja (vse sestavine so biorazgradljive).

Prodajna lastnost: SA8 belilo za vse vrste tkanin učinkovito odstranjuje trdovratne madeže. Uporabno je tudi v kuhinji, saj lahko s skodelic in lončkov odstrani trdovratne madeže čaja in kave.

Predstavitev – S seboj imejte skodelico z madeži tanina, da boste uporabo demonstrirali stranki.

© Shutterstock

4. Manj je več

Izdelek, ki ga je enostavno predstaviti, je DISH DROPS™ koncentrirano čistilo za pomivanje posode. Ima prijeten vonj in vsebuje aloe vero ter naravne izvlečke, zato je nežen do rok.

Prodajna lastnost: Samo ena kapljica te visoko koncentrirane tekočine odstrani maščobo in zasušene ostanke hrane, lončena posoda, jedilni pribor, steklena posoda, lonce in ponve bleščeče čiste.

Predstavitev – Vprašajte, ali lahko izdelek predstavite na lončku ali krožniku, ki čaka na pomivanje.

5. Odstrani maščobo

Posebna formula AMWAYčistilo za pečice Zmehča, odstrani in raztopi maščobo ter zasušene ostanke hrane, ki jih lahko po zadostnem času delovanja izdelka, enostavno obrišete. Izdelek je primeren za čiščenje pečic in mrežastih polic v pečici, žara ter orodja za peko na žaru idr.

Prodajna lastnost: Čeprav je močan, gel ni abraziven. Enostavno ga je nanesti (priložen čopič), ne zahteva pa drgnjenja in strganja.

Predstavitev: Stranko vprašajte, ali lahko uporabo izdelka predstavite na majhnem predelu pečice. Najprej preberite navodila in uporabite priložen čopič.

6. Kristalno čisto

SEE SPRAYTM Čistilo za steklo je zasnovano z amoniakom in sredstvom za razmaščevanje z namenom odstranjevanja maščobe in umazanije. Večino steklenih površin, kot so okna in ogledala, pusti za seboj bleščeče čistih in svetlečih.

Prodajna lastnost: SEE SPRAY čistilo za steklo je učinkovito tudi na drugih površinah, vključno s plastiko, keramiko, porcelanom in kromom, zato je odlično za polepšanje hiše.

Predstavitev – Čistilo uporabite na majhnem ogledalu in če je stranka zainteresirana, jo vprašajte, ali lahko očistite majhno območje okna ali druge površine.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem