NAGRADE ZA USPEH
© Fotolia

Sijoč nov začetek

Vzdrževanje doma

S celotno družino se znebite pretekle sezone iz svojega doma.

Zahvaljujoč centralnemu ogrevanju se nam po koncu zime večini ni treba več znebiti prahu od premoga iz naših domov. Gospodinjski aparati, ki jih imamo v današnjem času za samoumevne, kot so pralni stroji in sesalci, nam danes prihranijo veliko težkega dela pri čiščenju naših domov. Zakaj torej v čiščenje ne bi vključili celotne družine ter pri tem uporabili še nekaj zanesljivih pomočnikov AMWAY HOME™.

Naj najstniki nanesejo L.O.C.™ čistilo za steklo ne le na okna, ampak tudi na ogledala, televizije, računalnike in druge steklene zaslone. Ko so te površine očiščene, lahko uživate v boljšem pogledu brez prstnih odtisov in v bleščečem sijaju.

Odrasli lahko osvežijo kuhinjske aparate in druge zatesnjene površine, ki jih je dovoljeno umivati. Razredčite odmerek L.O.C. čistila za kuhinjo ter obrišite manjše madeže ali maščobo. Za trdovratnejše madeže ga uporabite več.

Vsak družinski član lahko prispeva svoj delež v kopalnici. S pomočjo krp, namočenih v L.O.C. čistilo za kopalnico lahko najmlajši obrišejo spodnje ploščice, njihovi starejši sorojenci pa očistijo višje predele in police. Medtem lahko z brizgom istega čistila očistite umivalnik, prho ali kad.

© Shutterstock

Vsi vam lahko pomagajo pri zbiranju tekstilnih izdelkov v domu, ki jih je treba oprati. Odstranite posteljnino, vključno z zaščito vzmetnic, odstranite prevleke za vzglavnike, snemite zavese in namizni prt. Odvrzite jih v košaro za perilo, delo pa naj opravi pralni stroj s pomočjo tekočega pralnega sredstva SA8™ Liquid ali pralnega sredstva SA8 Delicate za občutljive tkanine.

Sedaj pa si zaploskajte za odlično opravljeno delo!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem