Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Znano ime

Vzdrževanje doma

L.O.C. večnamensko čistilo je že več kot pol stoletja najbolje prodajani izdelek

Neverjetno je pomisliti, da je bilo L.O.C.TM večnamensko čistilo, ki je letos dopolnilo 60 let, eno izmed prvih biorazgradljivih in koncentriranih večnamenskih čistil. Dejstvo, da se je podjetje že pred več kot pol stoletja tako zavedalo svoje odgovornosti do okolja, je zares občudovanja vredno.

Z nekoliko spremenjenim imenom, vendar še vedno s ponosno številko izdelka 0001, je L.O.C. večnamensko čistilo že od takrat znano ime in tudi naš najbolje prodajani izdelek.

Izdelek je učinkovit in zareže skozi umazanijo na vseh pralnih površinah, vendar je zahvaljujoč BIOQUEST formuli, ki uporablja sestavine, pridobljene iz naravnih rastlin in mineralov, vključno s kokosovim oljem in soljo, še vedno nežen do rok Ne vsebuje fosfatov, agresivnih kislin ali klorovega belila in je popolnoma biorazgradljivo. Kako lahko torej za čiščenje naših domov kar najbolje uporabimo to čistilo skupaj z drugimi čistili iz družine L.O.C. ?

V kopalnici

L.O.C. večnamensko čistilo lahko uporabimo v kopalnici, kjer z njim obrišemo ploščice, police, držala za zobne krtače oziroma vse pralne površine. Prav tako ga lahko uporabite za čiščenje kamnitih, marmornatih tal ali tal iz linoleja. V vedro nalijte 5 litrov vode in dodajte 30 ml čistila, pomijte površine ter jih osušite s suho krpo. Čistila vam ni treba spirati, saj ne pušča sledi ali usedlin. L.O.C. čistilo za kopalnico uporabite za namensko odstranjevanje madežev, ki jih pušča trda voda ter vodnega kamna na umivalniku, kopalni kadi ali prhi.

V kuhinji

L.O.C. večnamensko čistilo lahko varno uporabite za čiščenje štedilnikov, hladilnikov (vključno s stranicami in zgornjim delom), pultov, prezračevalnih odprtin in pralnih sten. Uporabite zgoraj omenjeno raztopino. Pozorni bodite na notranjost hladilnika in ne bodite leni: odstranite posamezne predale in drugo vsebino hladilnika, šele nato obrišite površine. Obrišite notranjost vrat omarice ter police in notranjost predalov – umazanija bo preprosto izginila. Nikar pa ne pozabite na koš za smeti, kjer rade prežijo bakterije.

V drugih prostorih

L.O.C. večnamensko čistilo je odlična pomoč, da ohranite majhne niše in špranje čiste ter brez prisotnosti bakterij. Tukaj je nekaj mest, ki lahko uidejo vašemu pozornemu očesu:

  1. daljinski upravljavec televizorja,

  2. stacionarni telefon,

  3. okenske police,

  4. zgornji del omare,

  5. prebarvani leseni deli, kot so okvirji vrat,

  6. stikala za luč,

  7. kljuke na vratih in ročaji,

  8. kovinske žaluzije v kuhinji in spalnici,

  9. lopatice stropnih ventilatorjev.

Šestdeset let in še vedno najbolje prodajani izdelek! L.O.C. večnamensko čistilo že od leta 1959 uporabljajo in mu zaupajo v domovih po vsem svetu in videti je, da se bo njegov uspeh nadaljeval.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem