Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Brezskrben oddih

Vzdrževanje doma

Amway bo poskrbel, da bo letos poleti vaš avtomobil kar najlepši, vaša družina pa bo na poti varna.

Motor že brni, cesta pa vabi. Čas počitnic je: spakirali boste prtljago, skočili v avtomobil in se odpravili novim dogodivščinam naproti. Toda pred naslednjim večjim potovanjem naredite avtomobilu uslugo – z Amwayevo linijo za nego avtomobila boste pripravljeni.

Uživajte v razgledu!

Najpomembneje je, da vsi ostanete varni: to dosežete s PERMACLEAR® sredstvom za čiščenje in zaščito vetrobranskih stekel. Zelo preprosto ga je uporabljati. Če PERMACLEAR dodate v sistem za čiščenje vetrobranskih stekel vašega avtomobila, se lahko zanesete, da bo vidljivost odlična v vseh pogojih, zlasti v slabem vremenu, ko jo najbolj potrebujete.
PERMACLEAR površino vetrobranskega stekla prekrije s plastjo nelepljivih polimerov. Tako je steklo kristalno čisto že ko vklopite brisalce, z njega pa še lažje odstranite mrčes. Brisalci so celo manj glasni in se manj obrabijo.

Naj se sveti!

Želite, da bi bil avtomobil spet kot nov? SILICONE GLAZE™ loščilo za avtomobile ni običajno loščilo. Je posebej prilagojena mešanica voska in multi-silikonov, ki nežno odstrani nesnago, zasušeno umazanijo ter stare nanose loščila, ne da bi poškodovala avtomobilski lak.
Avtomobil tako ne dobi le čudovitega, sijajnega premaza, temveč tudi dolgo obstojno zaščito. Še več: ta večstransko uporabni izdelek je koristen tudi za čolne, avtodome in gospodinjske aparate – celo za keramične ploščice in kuhinjske pulte.

Naj bo sveže!

Sedaj, ko se avtomobil na zunaj sveti, lahko izboljšate tudi notranjost. Kamorkoli vas bodo počitnice zanesle, AMWAY GREEN MEADOWS™ koncentrirani osvežilec zraka z enim kratkim pritiskom prikliče svežino spomladanskega travnika.
Z edinstveno formulo, ki vsebuje NEUTRALODORTM osvežilec, se zatohle, neprijetne vonjave nevtralizirajo.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem