Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Priljubljen izdelek z izboljšano formulo

Vzdrževanje doma

Prenovili smo enega od najbolj priljubljenih izdelkov za nego perila blagovne znamke SA8.

Ko se menjajo letni časi, se menjajo tudi barve v naravi. Prelepa zelena barva pomladi, globoka zagorela rdeča barva jeseni – ne glede na letni čas nam lepota narave, ki nas obdaja, jemlje sapo. Marsikdo pa sezonsko spreminja tudi barve svojih oblačil, kar, morda celo podzavestno, odraža lepoto pokrajine.

Če želite zaščititi barve svojih oblačil je AMWAY HOMETM SA8TM koncentrirano pralno sredstvo za pisano perilo pravo za vas. Sedaj še bolj kot kdajkoli prej, saj smo preoblikovali formulo tega odličnega izdelka, ki sedaj omogoča izboljšano zaščito barv.

Kaj je novega?

SA8 Color koncentrirano pralno sredstvo za pisano perilo z novo formulo vsebuje nov, bolj učinkovit polimer za nego barv ter spremenjeno ravnotežje osnove, kar ohranja žive barve, da lahko vaša oblačila izgledajo nova dalj časa, svetla oblačila pa ostanejo svetla. Vonj se ni spremenil – še vedno ostaja svež kot prej. Izboljšano SA8 Color koncentrirano pralno sredstvo za pisano perilo boste z lahkoto opazili, saj je na embalaži oznaka »new« (»novo«).

S predstavitvami postanejo prednosti izdelkov vidne – s tem pa tudi bolj verodostojne – za vaše stranke. Za SA8 z novo formulo so na voljo številni prikazi, celo nova WOW predstavitev:

  1. Novo: WOW predstavitev SA8 Color »Kristali, ki eksplodirajo« prikazuje, kako hitro se izdelek raztopi celo v mrzli vodi, saj dobesedno "eksplodira" iz žličke, ko jo potopimo v mrzlo vodo, in ne pusti nobenih usedlin ali grudic. Kar poskusite najti konkurenčen izdelek s tako učinkovitim delovanjem!

  2. Izboljšano: Predstavitev »Popolno izpiranje« je izboljšana zaradi prednosti spremenjene formule SA8 Color koncentriranega pralnega sredstva za pisano perilo, saj se le-to sedaj raztaplja še hitreje in bolj čisto, medtem ko se številni konkurenčni pralni praški raztopijo v motno suspenzijo. Kaj mislite, kje končajo ti neraztopljeni delci?

  3. Ohranjeno: Še vedno sta na voljo predstavitvi »Ostanki izdelka« in »Predstavitev zaščite barv«.


Sedaj se lahko vi in vaše stranke veselite, da boste imeli kmalu priložnost preizkusiti izboljšave tega odličnega izdelka. Medtem ko čakate, da pride na trg, pa se lahko navdušujete nad njegovo učinkovitostjo s pomočjo predstavitev, ki jih najdete na spletni strani www.amwaymedia.eu .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem