Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Steklo, ki se lesketa

Vzdrževanje doma

Kako bo nova in izboljšana formula poskrbela, da se bodo vaši kozarci lesketali?

Steklena posoda mora biti čista, saj je šla ravno skozi cikel v pomivalnem stroju – celo uro na visoki temperaturi! Ampak včasih se zgodi, da vzamemo posodo iz pomivalnega stroja, pa naše steklene sklede in kozarci Izgledajo še slabše kot preden smo jih očistili.

Sledov na kozarcih ne pušča le trenje med pranjem, ampak tudi sredstva za pomivanje posode, ki so raztopljena v mehki vodi. Ta škoda je nepopravljiva. Ob tem in ob madežih, ki jih povzročajo usedline pomivalnih sredstev, se lahko sprašujete, ali je sploh pametno še kdaj prisloniti ta rabljeni kozarec na ustnice! Dandanes večinoma razumemo, da so praske in madeži normalni, čeprav so nam v gospodinjstvu nadležni. Smo pa hvaležni vsaj, da nam po obrokih ni treba ročno pomivati posode.

Izboljšano delovanje

Na srečo se je težave lotila raziskovalna ekipa AMWAY HOMETM in tudi našla rešitev. Tako lahko sedaj skupaj s strankami samozavestno uporabljate pomivalne stroje in nato steklo ponosno vzamete iz omare, ko dobite goste.

Prvotno formulo DISH DROPSTM tablet za strojno pomivanje posode smo izboljšali in patentirali z edinstvenim sistemom za odpravljanje madežev - obloge in madeži, ki ste jih navajeni iz pomivalnih strojev, bodo sedaj stvar preteklosti, pa naj je vaša voda trda ali mehka.

Večje udobje, manj embalaže

Da bi vam bilo lažje, so tablete zaščitene z ovitkom, ki je topen v vodi in kožo varuje pred neposrednim stikom s pomivalnim sredstvom. Še en razlog, da presedlate na nove tablete je ta, da so v primerjavi s prejšnjimi okolju bolj prijazne. Njihova embalaža je manjša kot prej, vseeno pa dobite 60 tablet v eni škatli! Tablete so neverjetno učinkovite že pri 40 stopinjah v pomivalnem stroju, zato boste lahko prihranili tudi pri stroških za elektriko!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem